Η εωσφορική σολομωνική είναι το κύριο εργαλείο και ο πρακτικός οδηγός των Σιωνιστών της Νέας Τάξης.
Ο Σολομών ήταν ο πέμπτος γιος του προφητάνακτα Δαβίδ και της Βηρσαρεέ και ο 3ος Βασιλιάς του Ισραήλ. Ανέβηκε
στο θρόνο το έτος 972 π.Χ. και βασίλεψε επί 40 χρόνια. Ο προφήτης Νάθαν στον οποίο εμπιστεύθηκε την ανατροφή του ο πατέρας του και βασιλιάς Δαυίδ τον ονόμασε Ιεδιδία που σημαίνει «Αγαπητός του Θεού». Ο Σολομών έλαβε μια ιδιαιτέρως επιμελημένη ανατροφή και παιδεία. Όταν ο πρωτότοκος γιος Αβεσσαλώμ επαναστάτησε και εισέτι φονεύθηκε, ο Δαυίδ, προς το τέλος της βασιλείας του, όρισε τον Ιεδιδία διάδοχό του ονομάζοντάς τον Σολομώντα. Εβραϊστή Σ΄λομό, που σημαίνει «Ειρηνικός».
Η Αγία Γραφή αναφέρει ότι ο Σολομών είδε σε ενύπνιο τον Κύριο ο οποίος τον ρώτησε το τι θα προτιμούσε να του χαρίσει όπως αυτά αποδίδονται με τα 2 επόμενα χωρία: «Εν τη νυκτί εκείνη ώφθη ο Θεός τω Σαλωμών και είπεν αυτώ. Αίτησαι τι σοι δώ». Και ο Βασιλιάς Σολομών απάντησε «νυν σοφίαν και σύνεσιν δος μοι». Το ότι ο Σολομών ζήτησε σοφία και όχι πλούτη, δόξα ή εκδίκηση κατά των εχθρών του, ο Θεός ευαρεστήθηκε για την επιλογή του αυτή και του χάρισε τόσα πολλά πλούτη και αγαθά που κανένας άλλος βασιλιάς δεν είχε πριν από αυτόν ή κατά το Αγιογραφικό χωρίο: «εμεγαλύνθη Σαλωμών υπέρ πάντας τους βασιλείς της γης πλούτω και φρονήσει».
Ένα δείγμα της μεγάλης σοφίας του αποτελεί η απόδοση δικαιοσύνης στην περίφημη δίκη των δύο γυναικών που διεκδικούσαν το ίδιο παιδί. Η απόφασή του να διαμελιστεί το παιδί είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η πραγματική του μητέρα. Προσέτι, με τα αμύθητα πλούτη που συγκέντρωσε ο Σολομών εκτέλεσε μια σειρά από θαυμαστά και ονομαστά έργα. Επίσης, ανήγειρε και πολλά μεγαλοπρεπή οικοδομήματα, όπως τα εντυπωσιακά ανάκτορα όπου διέμενε ο ίδιος, με πρωτοφανή χλιδή και μαζί με συζύγους και ερωμένες, που κατά την Αγία Γραφή έφθαναν τις χίλιες: 700 συζύγους και 300 παλλακίδες ή ερωμένες.
Κορυφαίο γεγονός και μοναδικό κτιριακό αριστούργημα ήταν ο περίφημος Ναός του Σολομώντα ή ο Ναός της Ιερουσαλήμ που βρισκόταν στο σημερινό Har HaBayit ή το όρος του Ναού στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Ειδικότερα, ο πρώτος Ναός χτίστηκε από τον Σολομώντα περί το 955 π.Χ. και αποτέλεσε έκτοτε το κέντρο θρησκευτικής λατρείας του Ιουδαϊσμού. Ο Σολομών θα ήταν αυτός που, σύμφωνα με εντολή του Τριαδικού Θεού, θα ανοικοδομούσε τον πρώτο ναό. Ο πρώτος Ναός του Σολομώντα καταστράφηκε από τους Βαβυλώνιους το 587 π.Χ.
Ο δεύτερος Ναός ανοικοδομήθηκε το 516 ή το 537 π.Χ. από τον τότε κυβερνήτη Ζοροβάβελ, μετά από σχετικό διάταγμα που εξέδωσε ο βασιλιάς Κύρος ο Μέγας και ιδρυτής της πρώτης Περσικής αυτοκρατορίας. Ο Ναός ανοικοδομήθηκε εκ νέου το 20 π.Χ. από τον Ηρώδη, αλλά και αυτός καταστράφηκε ολοκληρωτικά από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ. Εισέτι, ο αρχικός Ναός του Σολομώντα κατασκευάστηκε σύμφωνα με ακριβή σχέδια που ο ίδιος ο Κύριος παρέδωσε στον βασιλιά Δαβίδ. Ο προφητάναξ Δαβίδ ήλπιζε να οικοδομήσει τον εν λόγω Ναό αλλά, εν τέλει, ο Θεός τον πληροφόρησε πως ο γιος του θα ήταν αυτός που θα τον ολοκλήρωνε.
Η βασιλεία του Σολομώντα διακόπηκε με τον θάνατό του το 931 π.X. και στον θρόνο του τον διαδέχθηκε ο γιος του Ροβοάμ. Η Αγία Γραφή αναφέρει ότι ο βασιλιάς Σολομών διακρινόταν για την σοφία και την μεγάλη του σύνεση και μόρφωση κατά το «εσοφίσατο υπέρ πάντας τους ανθρώπους». Η Παλαιά Διαθήκη μνημονεύει ότι ο βασιλιάς Σολομώντας είπε 3.000 παροιμίες και 5.000 άσματα ή ωδές. Ένα μεγάλο μέρος από αυτές τις σοφές παροιμίες περιλαμβάνονται στο «Βιβλίο των Παροιμιών» της Παλαιάς Διαθήκης. Επίσης, στον ίδιο ανήκει η πατρότητα του ομώνυμου έργου «Άσμα των Ασμάτων» της Παλαιάς Διαθήκης.
Σημαντικά έργα του σοφού βασιλιά Σολομώντα υπήρξαν και τα έργα «Εκκλησιαστής» και «Το βιβλίο της Σοφίας Σολομώντος». Εντούτοις, η σπάνια και μοναδική του σοφία δεν υπήρξε ικανή να τιθασεύσει και να καθυποτάξει την βασιλική του σάρκα! Γεγονός το οποίο τον οδήγησε στην απομυθοποίηση όσο και στην πνευματική δυστυχία. Η αδυναμία και το μεγάλο πάθος του στις γυναίκες τον κατέστρεψε. Διότι, κατά την Γραφή, «έλαβε γυναίκας αλλοτρίας και την θυγατέρα Φαραώ, Μωαβίτιδας, Αμμανίτιδας, Σύρας και Ιδουμαίας, Χετταίας και Αμορραίας, εκ των εθνών, ων απείπεν Κύριος τοις υιοίς Ισραήλ». Και ο Σολομών παρέκλινε, εξουσιάσθηκε και «εβεβύλωσε το σπέρμα του» όσο και την τιμή και την δόξα του.
Συνεχίζω.
Πέραν όλων αυτών, ο Σολομών θέλησε να συμπληρώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του πάνω στα εωσφορικά μυστήρια, στις απόκρυφες τέχνες, στις επικλήσεις πνευμάτων και στις τελετές μαγείας και γοητείας που πραγματοποιούσαν μάντεις, ιερουργοί και παγανιστικοί ιεροφάντεις της εποχής εκείνης. Ξεγελάσθηκε ο σοφός Σολομών θεωρώντας ότι όλα αυτά τα σατανικά στοιχεία προέρχονταν από τον αληθινό Τριαδικό Θεό! Και, ωσαύτως, αθέτησε ο ίδιος τις εντολές, την παράδοση και τους τρίβους ή τους οδούς του Θεού.
Και έμεινε έτσι απροστάτευτος στις δυνάμεις του σκότους, του εωσφορισμού και της ανομίας. Μπέρδεψε κατά αυτόν τρόπο ο ίδιος τους πραγματικούς και φωτεινούς αγγέλους του Κυρίου με τους αντίστοιχους μετασχηματισμένους σε φως «αγγέλους», πονηρά πνεύματα ή δαίμονες. Μπέρδεψε το άγιο και Θεϊκό με το σατανικό και δαιμονικό. Κινώντας έτσι την αποστασία του κατά του ίδιου του δωροδότη Θεού. Και περιέπεσε εν τέλει στην ειδωλολατρία, στον παγανισμό και στην δαιμονολατρία. Στην, εκ του ονόματός του: «Σολομωνική»!
Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα η «Σολοµωνική» αποτελεί ένα από τα πάρα πολλά βιβλία πρακτικής μαγείας τα οποία χρησιμοποιούνται από ορισμένα άτομα, κάποιες φαιδρές και οριακές ομάδες ανθρώπων σε θρησκευτικές τελετές, που έχουν ένα άκρως σκοτεινό περιεχόμενο, στόχο και σκοπό. Η Σολομωνική, που η συγγραφή της σκοπίμως και αδίκως αποδόθηκε στο Βασιλιά Σολομώντα, αποτελεί ένα παγανιστικό, δαιμονικό και απόκρυφο βιβλίο με συγκεκριμένες συμβουλές και οδηγίες για εφαρμογές μαγικές. Είναι βιβλίο σατανισμού. Πρόκειται, δυστυχώς, για ένα ευρέως γνωστό όσο και θεοσκότεινο βιβλίο εφαρμοσμένης μαγείας, αλχημείας, παγανισμού και εωσφορισμού. Ένα βιβλίο που διδάσκει, χρησιμοποιεί και λατρεύει κυριολεκτικά η Νέα Τάξη!
Σύμφωνα µε τον υπάρχοντα αποκρυφιστικό μύθο: όποιος αποκωδικοποιήσει και εφαρμόσει τις αρχές, τα κείμενα, τις διδαχές και τις προτάσεις του εν λόγω βιβλίου θα μπορέσει να γνωρίσει και να ελέγξει τα δαιμονικά πνεύματα τα οποία και θα καταφέρει να κατευθύνει στην συνέχεια όπως αυτός το επιθυμεί. Με απλά λόγια, δηλαδή, θα μπορεί κάνει ή να εφαρμόσει και ο ίδιος ότι ακριβώς έκανε, δήθεν ή τάχα, κάποτε και ο βασιλιάς Σολοµώντας. Ή διαφορετικά, θα μπορεί να εκμεταλλευτεί πρακτικά, με γραπτή συνταγή και με ακριβές συνταγολόγιο τις δαιμονικές και σκοτεινές δυνάμεις του εκπεσόντος εωσφόρου: θέτοντας σε ενέργεια την απόκρυφη γνώση και τις υπερφυσικές ή πνευματικές δυνάμεις προς δικό του όφελος.
Για παράδειγμα, τα βιβλιοπωλεία είναι γεμάτα από βιβλία εφαρμοσμένης ή πρακτικής Μαγείας (Σολομωνική). Διαφημίζουν δε τα βιβλία-προϊόντα τους, λχ, ως εξής: «Το Μέγα Γριμόριο, πεντάγραμμα-επικλήσεις, το Λεμέγεθον-η Διαθήκη, γητείες και μαγικές τελετές, Το Κλειδί του Σολομώντα-μαγικές συνταγές, Μέγας Αλβέρτος, Βιβλίο της Δυνάμεως, ερωτική μαγεία και φίλτρα, ο Μάγος και η λευκή μαγεία, Φυσική μαγεία-εξορκισμοί και μαγικά μυστικά». Πρόκειται για συλλεκτική έκδοση με σκληρό εξώφυλλο καθότι το βιβλίο έχει σταματήσει πλέον να εκδίδεται. Περιλαμβάνει δύο τόμους πρακτικής μαγείας και ένα τόμο Σολομωνική. Του Jorg Sabellicus (Μετάφραση: Νίκος Σημηριώτης, Εκδόσεις Δίδυμοι).
Η «Σολοµωνική» ή η «Βίβλος του Σατανά» και των νεοταξιτών, αποτελείται συνήθως από δύο βιβλία. Το πρώτο βιβλίο περιλαμβάνει την ιστορία της συγγραφής του εκάστοτε τόμου και το δεύτερο αποτελεί το εφαρμοστικό ή το πρακτικό μέρος της μαγείας, γοητείας, κλπ, µε τις συγκεκριμένες επικλήσεις, εφαρμοστικά βήματα και οδηγίες. Το δεύτερο βιβλίο είναι ο «αίτιος ή ο φταίχτης» για τον μεγάλο πανικό που άκρως δικαιολογημένα έχει σκορπίσει σε πολλούς ανθρώπους το άκουσμα της λέξης «Σολοµωνική»: Πόσες οικογένειες και πόσοι άνθρωποι δεν έχουν καταστραφεί από αυτά τα βιβλία και από αυτές τις σατανο-πρακτικές!
Σύμφωνα με τους περισσότερους από τους μύστες-διδασκάλους της κάθε μορφής, χώρας και πηγής αποκρυφισμού, η συγγραφή της «μαγικής σφραγίδας» αποδίδεται στον ίδιο τον βασιλιά Σολομώντα. Σχεδόν σε όλα τα αποκρυφιστικά και παγανιστικά κείμενα, η «μεγάλη σφραγίδα» ή «μεγάλη κλείδα» του Σολομώντα ήταν αυτή που μέσω της οποίας είχε τάχα ο ίδιος καταφέρει: να προσκαλεί, να κλητεύει, να κλειδώνει, να ξεκλειδώνει, να παρακινεί, να εξορκίζει, να ελκύει, να φυλακίζει, να αποτάσσει, να δεσμεύει και να προστάζει τους δαίμονες να τον υπηρετούν, εκτελώντας δήθεν όλες του τις επιθυμίες ή προσταγές. Και αυτή η περίφημη κλείδα ή το περιλάλητο κλειδί του Σολομώντα δεν είναι άλλο από το γνωστότατο εξάκτινο αστέρι. Η λεγόμενη «εξάλφα» των νεοταξιτών Ιλλουμινάτι. Την οποία «εξάλφα» θα δούμε αρκετά αναλυτικά στο επόμενο κεφάλαιο.
Γενικότερα, τέλος,
η Σολομωνική αποτελεί την μαγιά, την βάση, το σημείο εκκίνησης ή την αφετηρία της θεωρητικής και της πρακτικής διδασκαλίας όλων σχεδόν των παγανιστικών ή αποκρυφιστικών σχολών, διδαχών, μυστικών εταιρειών, αδελφοτήτων και στοών. Από την βάση, τις διδασκαλίες και τις πρακτικές της Σολομωνικής αντλούν όλες οι μετέπειτα δαιμονικές «σχολές», όπως είναι λόγου χάρη οι: Καμπαλιστές, Ταλμουδιστές, Τέκτονες, Ροδόσταυροι, Ιλλουμινάτι, Θεοσοφιστές, Σουφιστές, Ακασικοί, Ιησουίτες, Σαϊεντολόγοι, Νεοεποχίτες, οι κάθε λογής Εσωτεριστές, κλπ.
Ναι, και αυτό πέραν πάσης αμφιβολίας: Η εωσφορική σολομωνική είναι το κύριο εργαλείο και ο πρακτικός οδηγός των Σιωνιστών της Νέας Τάξης. Στους κατασκότεινους χώρους και στις υπόγειες στοές βρίσκουμε «Μάγους», «Θεουργούς», «Σαμάνους», «Διδασκάλους», τους «Υπέρτατους Μύστες», κλπ: όλοι τους ονομαστά όργανα και διακεκριμένα υποχείρια των δαιμονικών δυνάμεων του ερέβους, του θανάτου και της καταστροφής των νεοταξιτών και όχι μόνον..
Προδημοσίευση: Ανωτέρω διαβάσατε ένα μέρος από το Κεφ. 12
[Οι Ιστορικές Πηγές της ΝΤΠ: Σολομωνική, Θεοσοφία, Καμπάλα και Ταλμούδ]
του υπό έκδοση βιβλίου του Ηλία Δ. Καλλιώρα με τον τίτλο:
«Πανθρησκεία: Η Λερναία ’Ύδρα της Νέας Τάξης»