Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Το σχέδιο προχωρά: Επίδομα 300 ευρώ για συγκατοίκηση με πρόσφυγες και λαθρό

Τρίζουν κόκαλα!!!
Θυμήσου! Σου..

Σου έκοβαν το ρεύμα (οι Σαμαροβενιζέλοι) γιατί δεν είχες να το πληρώσεις.
Σου βάλανε  να πληρώνεις "αλληλεγγύη" για να μαζέψουν ότι απέμεινε.
σου φτιάξανε τον ΕΝΦΙΑ, όλοι μαζί. 
Σου λεηλάτησαν το εισόδημα, την επιχείρηση, το μισθό, τη σύνταξη, κτλ.
Και για να μην μακρηγορούμε γιατί δεν θα τελειώσουμε. Σου φορολογούν ότι έμεινε αφορολόγητο. 
Ξέρεις γιατί, για να στα δώσουν πίσω βρε κουτό! Για "φιλοξενήσεις" εισαγόμενους (ταλαίπωρους ή μη). Για να σου δώσουν επίδομα 300;-400; ευρά (ναι! αυτά τα...πάση θυσία ευρά). 
Πως το λένε τώρα; ....άαα!!! «αλληλεγγύη Solidarity Now»... ναι -μη μου πεις ότι δεν καμαρώνεις για τον τίτλο; πιασάρικος ε;).  Υπό την υποστήριξη της «Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες». Για να μείνουν εδώ. Σου πληρώνουν 300 για να τους βάλεις στο σπίτι σου. Έτσι θα έχουν 2 καλά. Θα τους ξεφορτωθούν αυτοί (οι αλληλέγγυοι Ευρωπαίοι που πρώτοι έκλεισαν τα σύνορα), και θα σου αλλοιώσουν-αλώσουν τη χώρα. Εσένα σου επικαλούνται τα συναισθήματα (και την -αναντίρρητη- αξία της φιλοξενίας του Έλληνα).
 Άντε να τους βγάλεις από το σπίτι σου μετά (ναι! καλά το σκέφτηκες, θα φτιάξουν και νόμο να μην μπορείς να τους κουνήσεις από εκεί).
Γιατί το σχέδιο αυτό, ουσιαστικά, προβλέπει τη συγκατοίκηση με πρόσφυγες και λαθρό  αντί ενός... επιδόματος μέχρι 300 ευρώ. Εντάξει δεν είναι; 400 η σύνταξη και 300... είδες για σένα δουλεύανε τόσο καιρό.  Δύο οργανώσεις (τι οργανώσεις άραγε; ΜΚΟ;;) κάνουν έκκληση στους πολίτες να ανοίξουν τα νοικοκυριά τους και να φιλοξενήσουν πρόσφυγες και λαθρό. 
Και μετά τι;
Αν δεν τους κάτσεις καλά στο μάτι, γιατί μέχρι τώρα δεν το κατάφεραν να σε υποτάξουν στο ηλεκτρονικό τους σύστημα, σου θέτουν ένα θέμα μειονότητας... ή σου ξεσηκώνουν έναν "εμφύλιο"-ναι έτσι θα τον βαφτίσουν, μην αμφιβάλλεις, τα βοθροκάναλα και οι παπαγάλοι- τύπου Συρίας π.χ. ή αν θέλεις τύπου Λυβίης για ποικιλία, με τα γνωστά αποτελέσματα. 
Ούτως ώστε έτσι ή αλλιώς να τελειώσουν με σένα...ΕΛΛΗΝΑ!

Dante.