Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Γ. Τράγκας: Ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού και ...νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις.

 

"...ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτός ήταν ο στόχος, ...να προκαλέσει μούδιασμα σε όλο τον λαό."

Ο σοφός λαός λέει «χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει»! Επίσης, λέει «όπου βγαίνει καπνός υπάρχει φωτιά». Ακόμη, συχνά ακούμε το «πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Ο Έλληνας πρωθυπουργός

είναι ο μόνος στη Γηραιά Ήπειρο που καίγεται στην κυριολεξία να μας εφοδιάσει όλους με ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή ταξιδιωτικά διαβατήρια όπως θέλει ο μεγαλοεπενδυτής Μπιλ Γκέιτς, η Microsoft και η Big Pharma. Είναι πραγματικά εξόχως αποκαλυπτικό για τις σχέσεις Μητσοτάκη με Microsoft και Big Pharma το γεγονός ότι οι Γάλλοι είναι εντελώς αντίθετοι με την ιδέα του «υγειονομικού διαβατηρίου». Η Μέρκελ αντιτίθεται και λέει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Η Αυστρία ακολουθεί. Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας είναι αντίθετος και το χαρακτηρίζει ρατσιστικό. Και η Πορτογαλία θέλει να το μεταφέρει στο μέλλον. Μόνο ο Μητσοτάκης και η Ισπανική κυβέρνηση που έχει ανοίξει τις πύλες της στη Moderna, για να παράγει εμβόλια στην Ισπανία, υπερασπίζονται την κατηγοριοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών σε «καθαρούς» και «μιάσματα».

Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς να είναι γιατρός, χωρίς να είναι λοιμωξιολόγος, χωρίς την κοινωνία και το κράτος να έχει πραγματικά κανένα συμφέρον, επιδίδεται σε άγρια προώθηση των συμφερόντων του Μπιλ Γκέιτς και όσων θέλουν να αναλάβουν τα ψηφιακά ή άλλα «υγειονομικά διαβατήρια» για να κερδίσουν δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων.

Άκουσα να λέει ο γιος Μητσοτάκης ότι δεν θέλει να χωρίσει σε δυο κατηγορίες τους πολίτες ,αλλά να φτιάξει «μια λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας» όλων εκείνων που θα έχουν το «υγειονομικό διαβατήριο», σε αντίθεση με τους άλλους που θα ταλαιπωρούνται συνεχώς με PCR και καραντίνες.

Αιδώς Aργείοι! Είναι ντροπή να λέει κάτι τέτοια, ενώ οι ηγέτες των μεγάλων εθνών της Ευρώπης αρνούνται να επιβάλλουν στις κοινωνίες τους ρατσιστικά μέτρα και λίαν επικίνδυνα για τη Δημοκρατία, όπως λέει ο Πρόεδρος της Ρουμανίας, ο Εμανουέλ Μακρόν, η κυρία Μέρκελ, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας και πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ηγέτες.

Η πατρίδα μας, εντελώς ισοπεδωμένη οικονομικά, οδηγείται σε ταπεινωτικές συνομιλίες με την Τουρκία, και ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την υποστήριξη του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την είσοδο στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στο οποίο για να φτάσουμε θα πρέπει να αποδεχθούμε τα αιτήματα της Τουρκίας. Οι Γερμανοί έχουν θέσει υπό την πλήρη εποπτεία τους τις συνομιλίες, και αναμένουν και την άποψη του νέου ενοίκου του Λευκού Οίκου, του κυρίου Τζο Μπάιντεν.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι εισερχόμεθα σε συνομιλίες υπό τη σκιά των κανονιοφόρων και των απειλών της Τουρκίας. Από την ώρα που κατέλαβε την εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτός ήταν ο στόχος, αυτή η επιδίωξή του και αυτό προκάλεσε τα εξτρεμιστικά και ακραία μέτρα, το πρωτοφανές πολύμηνο lockdown στην Ελλάδα. Ήθελε το παραβάν της απομόνωσης, της φτωχοποίησης, της ανεργίας και το «πάγωμα» όλων των κοινωνικών επαφών να προκαλέσει μούδιασμα σε όλο τον λαό. Ήθελε να προκαλέσει εντονότατη παθητικοποίηση σε όσα θα αποδεχόταν η κυβέρνησή του με το απλό επιχείρημα ότι «είμαστε ακόμη ζωντανοί πάνω στη σκηνή και όσο αντέξει το σκοινί».

Η επικοινωνιακή τακτική του πρωθυπουργού ήταν και είναι καθρεφτάκια, μπιχλιμπίδια, φόβος και πανικός σε όλους τους ιθαγενείς του προτεκτοράτου. Αυτό που κάνει ο Μητσοτάκης με την πλήρη καθοδήγηση του Βερολίνου και άλλων διεθνών κέντρων εξουσίας είναι η συρρίκνωση, η σμίκρυνση του ελληνικού έθνους για τον επόμενο αιώνα.

Σήμερα τελειώνει η παρουσία στον Ellada 94.3 υπό την παρούσα μορφή συνεργασίας.

Επειδή η αγορά είναι ιδιαίτερα σκληρή αυτήν την εποχή, και ο ομιλών καταδιώκεται καθημερινά με ποικίλους τρόπους από την εκτελεστική εξουσία, αποφασίσαμε το ραδιοφωνικό πρόγραμμα που παράγεται από την ομάδα του crashmagazine να μεταδίδεται διαδικτυακά. Έτσι η εκπομπή μας θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα το πρωί σε δεκάδες περιφερειακά ραδιόφωνα τα οποία θα λαμβάνουν το παραγόμενο έργο από την ομάδα του crashradio. Σήμερα ή αύριο θα ξεκαθαρίσει αν οι φίλοι μας στον Ellada 94.3 θα αποδεχθούν την μετάδοση του προγράμματός μας με μια νέα μορφή συνεργασίας.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι η εκπομπή μου θα μεταδίδεται απευθείας από το zougla.gr, το pronews.gr, φυσικά από τo crashonline.gr και το newsbreak.gr. Φυσικά θα μεταδίδεται από το live24.gr και μετά στο crashradio. Όσοι μας ακούτε σε περιφερειακούς σταθμούς ή από ιστοσελίδες μπορείτε να πάρετε το πρόγραμμά μας ερχόμενοι σε επικοινωνία με τον κύριο Νίκο Σακκά ή τον κύριο Ζήλο ή την κυρία Ιωάννα Γιαγκή

Επίσης από τη Δευτέρα θα μεταδώσουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους τόσο στον Ellada 94.3 όσο και στην περιφέρεια θα μπορείτε να ακούτε τι εκπομπές του ομιλούντος, της Μαρίας Καρρά, του Παντελή Ζήλου και του Σπύρου Νάννου. Ελπίζω η διοίκηση του Ellada 94.3 να αποδεχθεί την έξοδο αυτού του ανεξάρτητου ραδιοφωνικού προγράμματος από τη συχνότητα 94.3. Όπως και να έχει όλο το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το πού μας βρίσκετε πάλι από τη Δευτέρα 7 το πρωί.


Νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις

Ο υπουργός Δημοσίας τάξης, όπως διαπιστώνουν όλοι οι παράγοντες του υπουργείου του, βρίσκεται σε μια έκρηξη εφευρετικότητας, σε μια αέναη έμπνευση για νέα μέτρα αποκατάστασης της τάξεως που διασαλεύεται καθημερινά από επικίνδυνους πολίτες. Σε κάθε διαδήλωση ή συγκέντρωση που θα κάνουν πεινασμένοι ή ταλαιπωρημένοι, θα ακούγονται πρώτα ηχητικά μηνύματα: «Είστε παράνομοι». «Μην είστε μ@λ@κες, θα πέσει πολύ ξύλο». «Θα ξεκινήσει με καταιονισμούς υδάτων και αφού υψωθείτε ψηλά στο σιντριβάνι μετά θα σας ραντίσουμε με πολλά χημικά και με πολύ σαμπουάν από χειροβομβίδες κρότου λάμψης»!

Τα ηχητικά θα συνεχιστούν με μηνύματα επερχόμενης βίας: «Διαλυθείτε γιατί θα χρησιμοποιηθεί βία», «το νερό που ήπιατε δεν είναι τίποτα μπροστά στο ξύλο που έρχεται». Επίσης ο κύριος Χρυσοχοΐδης ως «γνήσιος» δημοκράτης, εξαιρετικός «τζέντλεμαν», οικογενειάρχης και ιδιαίτερα «γλυκούλης», εξέδωσε οδηγίες για τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους, τους κάμεραμαν κα όσους σχετίζονται με τον «βρώμικο» κόσμο του Τύπου. Οι κάμεραμαν μπορούν να τραβάνε από ένα χιλιόμετρα μακριά ό,τι θέλουν. Οι φωτογράφοι απαγορεύεται να είναι σε στέγες ή ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς. Μπορούν να φωτογραφίζουν από το Φιλοπάππου ό,τι γίνεται στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με τον ανελεύθερο δημοκράτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όσοι διαθέτουν τηλεφακό θα απομακρύνονται στον Φαληρικό Ορμό, όπου με την ησυχία τους θα μπορούν φωτογραφίζουν την κορυφή του Λυκαβηττού. Όλα αυτά τα μέτρα λαμβάνονται, γιατί η ΝΔ είναι εξόχως δημοκρατική κυβέρνηση, και ο κύριος Χρυσοχοΐδης είναι ένας ευφυής άνθρωπος που θέλει να διατηρεί ήρεμο τον πρωθυπουργό που τον έκανε υπουργό!

https://crashonline.gr/synenteukseis-gnwmes/1480527/g-tragkas-teleionei-i-parousia-ston-ellada-94-3-ypo-tin-parousa-morfi-synergasias/


Διαβάστε επίσης

Γιώργος Φίλης: Το διακύβευμα είναι η ύπαρξη του Ελληνισμού

Ηλίας Καλλιώρας: Φτάσαμε στην τρομακτική χρονιά

+ Άγιος Γέρων Εφραίμ Φιλοθεΐτης ο εν Αριζόνι: Συμβουλές- νουθεσίες- προφητείες, γι΄ αυτά τα χρόνια τα δύσκολα.

+ Αρχιμ. Γεώργιος Καψάνης: «Όποιος είναι ενωμένος με τον Χριστό, αυτός θα διακρίνει και τα σημεία των καιρών»

Παραλύουν τα πρόσωπα των Ισραηλινών από το εμβόλιο της Pfizer - Δεκάδες περιστατικά

Εμβόλια Κορωνοϊού: 23 άτομα στη Νορβηγία και 10 στη Γερμανία πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό

Πανικός στο Ισραήλ, 4 ατομα έχασαν την ζωή τους και εκατοντάδες αρρώστησαν μετά το εμβόλιο για τον κορωνοιό

Τριμελές Εφετείο Περού: «Ο COVID-19 είναι δημιούργημα του Μ.Γκέιτς και του Τζ.Σόρος - Αυτοί τον κατασκεύασαν»

Επίθεση προέδρου Ρουμανίας σε Μητσοτάκη για πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Θέλει να χωρίσει τους Ευρωπαίους πολίτες»


Δρ. Καλαμπόκης: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ / COVID19


Κυνική παραδοχή της απάτης του κορωνοϊου ενώ τους κατάγραφε η κάμερα (Βίντεο)

Ν. Ρουμπινί: Πιθανή ένοπλη εξέγερση στις ΗΠΑ - Ανθρωπιστική καταστροφή λόγω των εμβολίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου