Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Οι Άγιοι Παΐσιος και Πορφύριος για τους εξωγήινους και η NASA (βίντεο)


-Γέροντα...Υπάρχουν ή όχι;



Ένας αδελφός επηρεασμένος από τις φήμες, που ακούγονταν για εξωγήινους, πήγε στο Γέροντα και τον ρώτησε:
-Γέροντα, ακούω που μιλούν για εξωγήινους και θέλω να μου πείτε εσείς .Υπάρχουν ή όχι;


Στα παλιά τα εργοστάσια έδιναν κίνηση από στα μηχανήματα με κάτι κυλίνδρους που συνδέονταν με ένα ιμάντα. Περιστρέφοντας ο ιμάντας τους κυλίνδρους έδινε κίνηση και στα άλλα μηχανήματα. Όταν όμως χαλούσε κάποιος κύλινδρος --κι έπρεπε να επισκευαστεί --έβγαζαν τον ιμάντα από το χαλασμένο κύλινδρο και τον έβαζαν σε ένα κύλινδρο, που πάντα γύριζε , χωρίς να κάνει καμία δουλεία. Χρησίμευε μόνο, για να τοποθετήσουν σε αυτόν ,τα ον ιμάντα κάποιου χαλασμένου κυλίνδρου, για να μη σταμάτα το εργοστάσιο .Αυτός ο κύλινδρος ονομαζόταν τρελός, γιατί γύριζε χωρίς να κάνει κάποια δουλεία .Και εσύ τώρα αυτό τον κύλινδρο μου θύμισες , που γυρνάει χωρίς να κάνει κάτι. Άφησες την πνευματική σου εργασία και γυρνά ο νους σου σαν τον τρελό κύλινδρο από άδω και από εκεί.



Για το θέμα των U.F.O., των εξωγήϊνων, και της ζωής σε άλλους πλανήτες ο Άγιος Πορφύριος, ο άνθρωπος του Θεού, πού μπορούσε από μία φωτογραφία προσώπου να σού πεί τα πάντα γι΄αυτό, ή να σού υποδείξει από φωτογραφία, σε ποιο βάθος μπορούσες να βρείς νερό ή πετρέλαιο, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είχε πεί: 
« Αυτά  όλα να ξέρεις, είναι πράγματα φανταστικά, δαιμονικά. Ζωή σε άλλον πλανήτη δεν υπάρχει... »      


Γνωστό είναι επίσης και το πρόγραμμα blue beam της NASA, με τους δορυφόρους τους προτζέκτορες και τα ολογράμματα,  το οποίο σκοπεύει -εν καιρώ- να παραπλανήσει τους ανθρώπους (εν τέρασι ψεύδους), για να εφαρμόσουν οι σιωνισταί τα προγράμματά τους για παγκόσμια κυριαρχία (βίντεο)εδώ:...

BLUE BEAM - UFO H ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 {NASA}




πηγαί:

https://www.youtube.com/watch?v=z1GhBbMJgCs