Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Επιλεκτική λαθρομετανάστευση;

Το περίεργο της υπόθεση είναι το γεγονός ότι 

Σύμφωνα με άρθρο του Ν. Χειλαδάκη, παρατηρείται το γεγονός ότι, έχουμε λαθρό από πάρα πολλές χώρες του λεγόμενου τρίτου κόσμου. Από την Μαυριτανία, Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία, Λιβύη, Σουδάν, Σομαλία, Νιγηρία, Ιράκ, Ιράν, Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδία, Μπαγκλαντές και πρόσφατα όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ από Μυανμάρ και Ινδονησία.
Το περίεργο της υπόθεση είναι το γεγονός ότι  δεν έχουμε λαθρομετανάστες  από την Αιθιοπία που είναι στις 10 φτωχότερες χώρες του κόσμου.
Ο πληθυσμός της χώρας αυτής είναι 90.076.012 κάτοικοι, (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2015). Το ποσοστό ανεργίας στην χώρα είναι επισήμως το 62,9%. Επιπλέον, η χώρα αυτή έχει περάσει πολέμους, εμφύλιες συγκρούσεις και μεγάλες περιόδους λιμού.
Σύμφωνα με αυτά που μας λένε οι διάφοροι «ανθρωπιστές- αντιρατσιστές», η μετανάστευση από τις χώρες της Αφρικής στην Ευρώπη οφείλεται στην ακραία φτώχεια και τη δυστυχία. Αν, όμως,ήταν έτσι, τότε η Ευρώπη θα έπρεπε να κατακλύζεται από εκατομμύρια Αιθίοπες. Αλλά, οι εξ’ Αιθιοπίας προερχόμενοι λαθρομετανάστες είναι ελάχιστοι. 
Γιατί συμβαίνει αυτό άραγε; Μήπως επειδή είναι η μόνη χώρα της Αφρικής που κατοικείται από χριστιανούς, (κόπτες), ενώ τα γνωστά κυκλώματα που προωθούν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, στέλνουν επίτηδες μόνο μουσουλμάνους, γιατί το σχέδιο της ΝΤΠ προβλέπει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης;
Αυτά δεν μας τα αναφέρει κανένας.