Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Έργα και ημέραι των “Δούρειων ίππων” των Σιωνιστών

Ποια χώρα έκανε δημοψήφισμα για το σταυρό στη σημαία;

Σκληρό μάθημα έδωσε ο νεοζηλανδικός λαός με δημοψήφισμα, σε όσους ήθελαν την αλλαγή της σημαίας της Νέας Ζηλανδίας, με την αντικατάσταση του σταυρού από ένα κλαδί δένδρου. 

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/03/simia-neas-zilandias.jpg

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προβλήθηκε από κάποιες ΜΚΟ το αίτημα να αλλάξει η σημαία της Νέας Ζηλανδίας, να αφαιρεθεί ο σταυρός από αυτή, και να αντικατασταθεί από φύλλα δένδρου, γιατί, όπως υποστήριξαν, προσβάλλει το αίσθημα των μη χριστιανών κατοίκων της χώρας!
Δημιουργήθηκε όμως ζήτημα και τελικά αποφασίστηκε να γίνει δημοψήφισμα, για τον αν θέλει ο νεοζηλανδικός λαός να αφαιρεθεί ο σταυρός από την σημαία του.
Επί 4,5 εκατομμυρίων εγκύρων ψήφων, το αποτέλεσμα ήταν, το 56,6% του λαού να ψηφίσει υπέρ της παραμονής του σταυρού στην σημαία της Νέας Ζηλανδίας και να μην γίνει καμία αλλαγή. 

Σε ένα λαό μάλιστα ο οποίος δεν διακρίνεται και πολύ για τα χριστιανικά του αισθήματα.

Μπορεί να διαπιστώσει κανείς εύκολα πλέον ποιοι είναι αυτοί οι δούρειοι ίπποι, όργανα της νέας -αντίχριστης- τάξης πραγμάτων και να καταλάβει το ρόλο που τους έχει ανατεθεί. Ας γρηγορήσουμε λοιπόν γιατί η Ελλάδα μας είναι νο1 στο στόχαστρό τους, όπως παρατηρούμε από τις ποικίλες αντιχριστιανικές και ανθελληνικές επιθέσεις δέχεται η χώρα μας.
Επιμέλεια Peri.
πηγή: http://www.elliniki-gnomi.eu/se-dimopsifisma-to-566-ton-neozilandon-apofasise-na-diatirithi-o-stavros-stin-simea-tis-choras-tous-ke-na-min-antikatastathi-apo-to-schedio-enos-kladiou-dendrou/