Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Ελληνο-τουρκικά, κορωνοϊός και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης

"Εν τέρασι ψεύδους".

Ο προσχεδιασμένος, αόρατος, πολυσχιδής, υπόγειος και ανελέητος πόλεμος των σκοτεινών δυνάμεων της παγανιστικής Νέας Τάξης κατά της ανθρωπότητας συνεχίζετε αυξανόμενος. Τα προεπιλεγμένα

γεωγραφικά σημεία της οικουμένης βρίσκονται ήδη σε μεγάλη αναταραχή, σε συνεχιζόμενες αιματοχυσίες, σε έμπονες θλίψεις και σε πολλαπλή αναστάτωση. Αν και αυτό το προσχεδιασμένο φρικτό παγκόσμιο σκηνικό και κατάσταση πάρα πολλοί λίγοι το βλέπουν ή το καταλαβαίνουν σε κάποιο σχετικό βάθος, έκταση και διάσταση, η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι: το παγκόσμιο σχέδιο των τυφλοπόντικων της Νέας Εποχής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εφαρμογή και ανάπτυξη.

Τον πρώτο κατά σειρά παγκόσμιο στόχο των εωσφοριστών νεοταξιτών τον κατέθεσε, τον Φεβρουάριο του 2020, ο εκπρόσωπος του Βατικανού, καθηγητής John Schellnhuber, που δήλωσε: «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε την Νέα Τάξη Πραγμάτων». Ναι. Μάλιστα. Τόσο απλά..

Αυτά είπε επί λέξει ο εκπρόσωπος του σημερινού «αγίου» Πάπα της Ρώμης. Βεβαίως, πολλοί «αγαπολόγοι» Ορθόδοξοι αρχιερείς όσο ομοίως και πολλοί άλλοι ρασοφόροι, αυτή την ανθρωποκτόνα φράση, είτε δεν την άκουσαν καν είτε έκαναν ότι δεν την άκουσαν ή κατάλαβαν. Φυσικά, όπως και για μύρια άλλα ακόμη, απερίγραπτα, ανείπωτα και φρικτά, που δεν έμαθαν ή δεν άκουσαν οι ίδιοι και αφορούν την «αγία εκκλησία» του Βατικανού. Και παρόλα αυτά, προς τεράστια έκπληξη και πόνο των πιστών: οι ίδιοι συνεχίζουν τις εγκάρδιες αγαπολογικές τους σχέσεις, τις κοσμικές επαφές και την διαρκή επικοινωνία με την «εκκλησία» του παπικού Ρωμαιοκαθολικισμού.

Η επιμελώς κρυμμένη πραγματικότητα: Μετά τον παρελθόντα Μάρτιο, ο χρόνος μετράει «εκ του μηδενός» και εξαρχής, διότι: η ανθρωπότητα εισήλθε σε μια καινούργια και ασύλληπτη φάση γεγονότων και «μεταβατικών» εξελίξεων. Αυτή η «μεταβατική» περίοδος θα είναι ίση, χρονικώς, με την συνολική διάρκεια των επόμενων φάσεων του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Πια, το παγκόσμιο χρονόμετρο της «μεταβατικής» περιόδου ήδη μετράει αντίστροφα, μέχρι να λήξει ο εν εξελίξει Γ’ Γενικός Πόλεμος που άρχισε στη Συρία το 2011.


Και ενώ ο κόσμος βιώνει τα τελευταία χρόνια μια προγραμματισμένη, ενορχηστρωμένη και αυξανόμενη αναστάτωση, που είναι γεμάτη με πόνο, θλίψη, δάκρυα και αιματοχυσίες, τα εξαγορασμένα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δίνουν το δικό τους μοναδικό ρεσιτάλ παραπλάνησης, συσκότισης, παραπληροφόρησης και έμμισθης χειραγώγησης των απονήρευτων, αθώων και αγνών μαζών.

Οι πληρωμένες πέννες, τα εξαγορασμένα πλήκτρα και τα μισθωμένα μικρόφωνα, θέματα ή ζητήματα, όπως είναι λόγου χάρη ο κορωνοϊός, τα βάζουν στο ειδησεογραφικό τους ηλεκτρονικό «μικροσκόπιο»: και τα υπερ-μεγεθύνουν μέχρι φόβου θανάτου των εν αγνοία τελούντων μαζών. Ενώ, άλλα θέματα, όπως είναι για παράδειγμα τα Ελληνο-τουρκικά, τα εξετάζουν με το δημοσιογραφικό τους ηλεκτρονικό «τηλεσκόπιο»: και έτσι τα εξαφανίζουν επιμελώς στο αόρατο υπερ-πέραν, μέχρι να αποκοιμηθούν σε βαθύτατο ύπνο οι αγνές, ευθείς και αγαθές μάζες.

Σας θυμίζω την «πέτσινη» και Αβραμιαία επιχορήγηση των 20 εκατ. ευρώ της κυβέρνησης στα Ελληνικά ΜΜΕξαπάτησης, Εξουθένωσης, Εξαχρείωσης και Εξαθλίωσης. Μιλώ για τις προκλητικά ταχύρυθμες και αδιαφανείς διαδικασίες των κυβερνώντων υπέρ φίλων, κολλητών και γνωστών, για να «εμβολιασθούν» με άκρως θανατηφόρους πανδημικούς κοροϊδοϊούς τα μικρόφωνα και οι πέννες των δήθεν ή τάχα αδέσμευτων δημοσιογράφων και παρουσιαστών. Αναφέρομαι στην περιβόητη «λίστα Πέτσα» για την καμπάνια περί της άκρας και υπερ-καλπάζουσας επικινδυνότητας του κορωνοϊού.

Διότι, έτσι πρέπει να γίνει με βάση το σκοτεινό σχέδιο των διεθνών Εβραίων σιωνιστών. Έτσι πρέπει να γίνει με κάθε μέσο, τρόπο, πρόσωπο, ομάδες και κόστος. Σώνει και καλά: πρέπει η επιθετική γρίπη του κορωνοϊού να εμφανισθεί ως μια καλπάζουσα παγκόσμια πανδημία που σκοτώνει ως ένας άκρως επικίνδυνος ιός. Ενώ, επί της ουσίας, η παγκόσμια κοινωνία έχει ήδη και θα έχει υπερ-πολλαπλάσια θύματα από τις γενικές απαγορεύσεις των περιβόητων λοκντάουν. Προγραμματισμένες κυβερνητικές απαγορεύσεις που θα τις πάνε μέχρι το επόμενο Πάσχα.

Η βασική ερμηνεία ή η εξήγηση του γιατί οι απαγορεύσεις θα συνεχισθούν για μήνες ακόμη είναι η επόμενη: Κατά τους απανταχού ραβίνους της γης, έρχεται ο Εβραίος μεσσίας. Οι Εβραίοι, από τον Σεπτέμβριο του 2019, μαζί με την Εβραϊκή Πρωτοχρονιά (Ρος Ασσανά), περιμένουν την έλευση του δικού τους μεγαλοτραπεζίτη και μεγιστάνα μεσσία. Ή, κατά εμάς τους Ορθοδόξους, περιμένουν τον Εβραίο αντίχριστο της Αγίας Αποκάλυψης.

Μάλιστα δε, χιλιάδες ραβίνοι ανά τον κόσμο μιλούν, γράφουν, προφητεύουν και διατυμπανίζουν ότι: Ο σημερινός πρωθυπουργός του Ισραήλ, κ. Νετανιάχου θα παραδώσει την εξουσία του Ισραήλ στον αναμενόμενο Εβραίο μεσσία, που έρχεται..


Εισέτι, τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης, με έντεχνο τρόπο, συστηματικά, σκόπιμα και με σχέδιο συγκαλύπτουν, αποχρωματίζουν και αποκρύβουν την πραγματική εικόνα, κατάσταση, τις διαστάσεις και το μέγεθος της Ελληνο-τουρκικής αντιπαράθεσης, διένεξης και σχέσεων. Ένα μόνον θα γράψω: Πριν λίγες εβδομάδες βρέθηκα και μίλησα με πολιτικό πρόσωπο που συνταγματικά βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα αυτών που σήμερα κυβερνούν θεσμικά την Ελλάδα. Ρώτησα ευθέως: «Θα έχουμε πόλεμο με την Τουρκία;». Απάντηση: «Ηλία, και πολύ άργησε! Έπρεπε ήδη να έχει γίνει! Καθυστέρησε..». Κλπ.


Τι συμβαίνει λοιπόν; Το ακόλουθο: Από την περίοδο της πρώτης καραντίνας ή, δηλαδή, μετά τον Μάρτιο του 2020, τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης αναβαθμίστηκαν σημαντικά από τους ανά την υφήλιο τυφλοπόντικες των σκοτεινών μασονικών στοών, των ιλλουμινάτικων αδελφοτήτων και των μυστικών εταιρειών της Νέας Εποχής. Ανέλαβαν, πλέον, μια ακόμη πιο σημαντική, αναγκαία, σύνθετη και έμμισθη δημοσιογραφική εργολαβία: τόσο για την προσχεδιασμένη συσκότιση της αλήθειας όσο και για την προγραμματισμένη αποκοίμιση του αθώου και πονεμένου Ελληνικού λαού.

Βλέπετε, μέχρι να φτάσουν να πέσουν το θειάφι και τα πυρηνικά επί της γης, οι παγανιστές διεθνείς σιωνιστές έχουν ήδη άρτια υλοποιήσει δύο παράλληλα και παγκόσμια σχέδια. Το πρώτο παγκόσμιο σχέδιό τους είναι το: «Όλοι εναντίον όλων». Ή, δηλαδή, έτσι όπως ακριβώς έκαναν οι ίδιοι στο παρελθόν κατά τους δύο προηγηθέντες παγκόσμιους πολέμους.

Το δεύτερο παγκόσμιο σχέδιό τους είναι τρεις απλές λέξεις: «Σιωπή, υπόγεια, αθέατα». Ή, με άλλα λόγια, το προσεκτικό άναμμα της παγκόσμιας υπόγειας φωτιάς, της αποσιώπησης των πραγματικών γεγονότων και καταστάσεων και του γενικού πέπλου μυστικότητας, που με κάθε μέσο και τρόπο πρέπει να σκεπάζει τα διαμειβόμενα και καταστάσεις. Και όλα αυτά, μέχρι να λάβει χώρα, το δήθεν «ξαφνικά» και τάχατες «από το πουθενά», ο προγραμματισμένος και εν εξελίξει επίγειος αρμαγεδδών.

Κυρίαρχη θέση, πόστο, διάκριση και ρόλο σε αυτή την εν εξελίξει παγκόσμια παρτίδα συσκότισης και αποκοίμισης έχουν τα απανταχού ΜΜΕξαπάτησης και Εξημέρωσης. Τα οποία συστημικά Μέσα, είτε ευθέως είτε έμμεσα είτε έναντι αδράς αμοιβής είτε δια κάθε λογής εκβιασμών, βρίσκονται στα ματωμένα χέρια, στο παρά φύση αδρενόχρωμα και τις ανθρωποκτόνες διαθέσεις των παγκοσμιοποιητών της Νέας Τάξης και Εποχής. Με διαφορετικά λόγια, τα συστημικά Μέσα ψευδούς επικοινωνίας εργάζονται έμμισθα, μονοσήμαντα και μονοδιάστατα για το συμφέρον και τους στόχους των αόρατων-ορατών παγκόσμιων αφεντικών τους. Και μόνον.

Αναδρομικά, όλοι θα καταλάβουν ότι η παραπληροφόρηση, η συσκότιση και η πλασματική εικόνα που μεταφέρουν ή παρουσιάζουν τα εν λόγω Μέσα Εξαπάτησης στους τελούντες εν υπνώσει πολίτες είναι ακαταμάχητη, αιμοποτισμένη, ιστορική και μνημειώδης. Οι άτυχοι τηλεθεατές έχουν πλέον «εμβολιασθεί» τηλεοπτικά και επικοινωνιακά και έχουν ήδη μεταλλαχθεί σε άβουλους, χυλοποιημένους, πλαδαρούς, παθητικούς και εξημερωμένους τηλε-πολίτες, οι οποίοι: βιώνουν την εικονική πραγματικότητα που, συστηματικά και με σχέδιο, τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕυθυγράμμισης, Εξημέρωσης, Επιτήρησης και Ελέγχου σε όλους τους τομείς και τις φάσεις της ζωής τους.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι, οι τηλεοπτικά και όχι μόνον «εμβολιασμένοι» Έλληνες, από τη μια πλευρά, να έχουν κατά-τρομοκρατηθεί, χυλοποιηθεί, παθητικοποιηθεί και αδρανοποιηθεί υπέρ το δέον και υπέρλογα από τον μέγα φόβο του δήθεν υπερ-θερίζοντα «Κόβιντ 19». Και, από την άλλη πλευρά, οι ίδιοι να θεωρούν ή να εκλαμβάνουν τον βέβαιο επερχόμενο πόλεμο με την Τουρκία ως δήθεν μια βλακώδη πρόβλεψη, πλάνη για πολλά δάκρυα από τα γέλια, απατηλή σκέψη και ανύπαρκτο ή άτοπο ενδεχόμενο.

Και επειδή όλοι αυτοί οι «τηλε-νανουρισμένοι» είναι πάρα πολύ μακριά από την αθέατη, επιμελώς κρυμμένη και φρικτή εβραιο-σιωνιστική πραγματικότητα, οι ίδιοι, αθώα και ανέμελα, ομιλούν, σκέπτονται, αναπαύονται και επιχειρηματολογούν λέγοντας: «Έ!., σε κανέναν δεν συμφέρει ο πόλεμος». «Η Αμερική και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επέμβουν και θα σταματήσουν τον όποιο πόλεμο, γιατί τους νοιάζει μόνον το χρήμα και τα πετρέλαια». «Ο Ερντογάν τα κάνει όλα αυτά για τα μάτια, δεν θα επιτεθεί στην Ελλάδα, διότι το ΝΑΤΟ θα μπει ανάμεσα». «Ο ΟΗΕ θα παρέμβει και θα σταματήσει έγκαιρα τις αντιμαχόμενες πλευρές, για να υπάρξει ειρήνη». Κοκ.

Στην ουσία, εντούτοις, τα διεθνικά πράγματα έχουν άλλη, διαφορετική και πολύ πιο σοβαρή βάση, ερμηνεία, εικόνα και διάσταση από αυτές που μας παρουσιάζουν τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης. Αφού, τους τελευταίους μήνες, ανάμεσα στα άλλα και για παράδειγμα, ο ίδιος ο Ερντογάν έχει κάνει δεκάδες δηλώσεις που έχουν άκρως πολεμικές αναφορές, απειλές και προειδοποιήσεις προς την Ελλάδα. Σημαντικότατες δημόσιες δηλώσεις και αναφορές του Τούρκου προέδρου που πέρασαν είτε ως απλά μονόστηλα στον γραπτό τύπο είτε ως προτελευταία, ασήμαντη και φευγαλέα είδηση στα κανάλια και τις ηλεκτρονικές οθόνες της έμμισθης διαπλοκής.

Διαβάστε, για παράδειγμα, κάποιες από τις δηλώσεις και ευθείες πολεμικές απειλές του Ερντογάν, που ο ίδιος έκανε κατά τους τελευταίους μήνες: «Από σήμερα η Ελλάδα θα είναι υπεύθυνη για όλες τις συγκρούσεις στην περιοχή και θα είναι σε μειονεκτική θέση». «Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές για να οικοδομήσουμε τη Μεγάλη Τουρκία. Δεν μπλοφάρω. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε». «Είπαμε μη τυχόν επιτεθείτε στο Ορούτς Ρέις, αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα». «Κάποιοι βάζουν μπροστά μας την Ελλάδα.., Η Τουρκία είναι παγκόσμια δύναμη.. Μην περιφέρεστε γύρω-γύρω στα νησιά. Κάνετε λάθος και θα μείνετε μόνοι σας».

Ακόμη, ο ίδιος: «Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο». «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα». «Θα καταλάβουν πως η Τουρκία έχει την οικονομική, πολιτική και στρατιωτική δύναμη για να σκίσει και να πετάξει τους ανήθικους χάρτες και έγγραφα που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν. Θα το καταλάβουν ή με τη γλώσσα της πολιτικής και της διπλωματίας ή με τις πικρές εμπειρίες που θα ζήσουν στο μέτωπο». «Η Ελλάδα θα φταίει για ό,τι συμβεί στην Αν. Μεσόγειο, ..η Τουρκία θα προχωρήσει ακάθεκτη και οτιδήποτε αρνητικό – δυσάρεστο συμβεί στην περιοχή, θα είναι μοναδική υπεύθυνη η Ελλάδα,.. θα είναι η μόνη χώρα που θα ζημιωθεί». Κλπ.


Λόγω χωρικών περιορισμών για έτι περεταίρω ανάλυση, ερμηνεία και καταγραφή, θα αναφέρω ένα και μόνο γεγονός ή παράδειγμα που έχει ευθεία αναφορά και σχέση με τα επερχόμενα γεγονότα: Ο τελευταίος σεισμός της Σάμου. Που έλαβε χώρα στις 30 Οκτωβρίου 2020 και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές κυρίως στην περιοχή της Σμύρνης και στο νησί της Σάμου. Λίγες μέρες μετά τον εν λόγω σεισμό, θεοφόροι γέροντες και χαρισματικοί ασκητές μας είπαν: «Οι Τούρκοι ήταν έτοιμοι να μας επιτεθούν και ο Κύριος το απέτρεψε με την σεισμική δόνηση στα παράλια της Τουρκίας. Οι προσευχές μας εισακούσθηκαν για μια ακόμη φορά». Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σεισμικό γεγονός, αναφορά και συγκυρία που μου θύμισε τον ακόλουθο διάλογο ή στιχομυθία με τον Άγιο Παϊσιο: «-Γέροντα, θὰ γίνη πόλεμος; – Ἐσεῖς κάνετε προσευχή; Ἐγὼ ἔχω ἀπὸ τὴν ἄνοιξη μέχρι τὸ φθινόπωρο ποὺ κάνω ἐπιστράτευση προσευχῆς -ἀθόρυβα-, γιὰ νὰ μᾶς λυπηθῆ ὁ Θεός, νὰ ἀποφύγουμε τὴν ἐπιστράτευση καὶ τὸν πόλεμο. Εἶχα πληροφορία [Εἰπώθηκε τὸν Νοέμβριο τοῦ 1983. Ἡ πληροφορία δὲν ἦταν ἀνθρώπινη ἀλλὰ θεϊκή]: «Κάνετε πολλὴ προσευχή, γιὰ νὰ ἐμποδιστοῦν οἱ Τοῦρκοι, διότι τὴν Κυριακὴ 16 Ὀκτωβρίου, ἔχουν σκοπὸ νὰ μᾶς χτυπήσουν».


Με τη σημερινή και την ήδη από μήνες πολυδιαφημισμένη από τα ΜΜΕξαπάτησης β’ φάση του κορωνοϊού, φαίνεται πλέον και αναδρομικά ότι: με την προσχεδιασμένη, φυτεμένη και ελεγχόμενη «πανδημία» του Μαρτίου – Μαΐου, όλα πήγαν πολύ καλύτερα από ότι οι διεθνείς σιωνιστές είχαν αρχικώς σχεδιάσει, λογάριαζαν ή ανέμεναν. Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο ήταν πάρα πολύ «δραστήριες» και πολύ «αποτελεσματικές» για να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια τους, κλπ. Όλες τους εργαζόταν, ακολουθούσαν, κινούνταν και χόρευαν στους παγανιστικούς ρυθμούς και τα ανθρωποκτόνα σχέδια των νεοταξιτών εωσφοριστών.

Στο παγκόσμιο σιωνιστικό τεστ-προσομοίωση υποταγής, τρόμου, χυλοποίησης και αδρανοποίησης, του διμήνου Μαρτίου-Μαΐου, τα επίχρυσα νεοταξικά κυβερνητικά πιόνια, τα εξαγορασμένα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης, οι νέες υπερ-τεχνολογίες αιχμής και τα από δεκαετιών σχέδια κοινωνικού ελέγχου, υποταγής, υποδούλωσης και μαντρώματος των ανθρώπων έσπασαν τα κοντέρ επιτυχίας. Οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές τα κατάφεραν πέραν πάσης προσδοκίας. Θριάμβευσαν.

Η δε μάσκα που μας επέβαλαν να φοράμε, για τους παγανιστές τυφλοπόντικες της Νέας Τάξης και Εποχής, είναι, εκλαμβάνεται εωσφορικά ή λογίζεται αποκρυφιστικά ως κάτι το παντελώς διαφορετικό: Πρώτον, αποτελεί ένα εμφανές εξάρτημα-σημείο συνεχούς αλληλο-εκφοβισμού, τρόμου, φόβου και υποταγής. Αποτελεί, επίσης, δεύτερον, ένα εξάρτημα ή μέρος από το μακάβριο τυπικό που ακολουθούν για τις ανθρωποθυσίες..

Πλέον: Κατ΄ αυτούς, ήρθε, η «μεγάλη» στιγμή και ώρα για να εμβολιάσουν όλον τον κόσμο με το λογικό, ευκολονόητο, κοινωνικά αποδεκτό, κατανοητό και φοβικό πρόσχημα ή την πανουργία-τέχνασμα της τρέχουσας τεράστιας «πανδημίας» του κορωνοϊού. Έτσι ώστε, εν τέλει, να πετύχουν οι νεοεποχίτες έναν κεντρικό τους στόχο, που είναι: όλοι μας να φέρουμε πάνω μας τα διάσημο «ψηφιακό πιστοποιητικό» ή το «προδρομικό σφράγισμα»: που έχει ως κεντρική χημική ουσία το αυτό-παρουσιαζόμενο ένζυμο, με το όλως διόλου «τυχαίο» όνομα: λουσιφεράση!..


Είναι πολύ απλό: Οι εδώ Χριστοπόλεμοι εθνο-προδότες, μαζί με τα αντίχριστα και θεομάχα ΜΜΕξαπάτησης εργάζονται τοπικά, συστηματικά και με περισσή ευλάβεια, ως χρυσά πιόνια των βρώμικων διεθνών νεοταξιτών για να υλοποιηθούν τα φρικτά, τριπλά και παγκόσμια σχέδιά τους: 1. Γ’ ΠΠ. 2. Σφράγισμα. 3. Έλευση του Εβραίου μεσσία ή αντιχρίστου.


Ο Άγιος Παϊσιος

μας δίνει την πνευματική και κοσμική απάντηση και διασύνδεση με όλα τα ανωτέρω: «Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι “ευλογίες” του Πάπα, του “μεγάλου χριστιανού”. Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική.

Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας».

Θα κλείσω με τον ίδιο αγιορείτη άγιο που τόνιζε χαρακτηριστικά: «Μη στεναχωριέστε η Ελλάδα δεν πρόκειται να χαθεί… Και τώρα θα υπάρχει αναμπουμπούλα, γιατί ο διάβολος οργώνει. Αλλά μην ανησυχείτε· τελικά θα σπείρει και θα θερίσει ο Χριστός. Ο Καλός Θεός δεν επιτρέπει να γίνει κάτι κακό, αν μετά από αυτό δεν πρόκειται να βγει κάτι καλύτερο. Θα περάσουμε γερό τράνταγμα, αλλά θα επακολουθήσει η δόξα της Ελλάδος και η λάμψη της Ορθοδοξίας».


ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

https://www.triklopodia.gr


Διαβάστε επίσης

ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΕΕΕ... (video)

Με λιγδιασμένο φανελάκι πήγε να ..εμβολιαστεί ο Σ.Τσιόδρας - «Χτύπησε ξύλο» πριν τον εμβολιασμό! (φώτο- video)

"The Great Reset": Ένα Τεχνο-Απολυταρχικό λαβ στόρι
Το κρίμα της πόρνης "Βαβυλώνος".

Ο Πιερρακάκης επιβεβαιώνει «διαβατήριο» και «λίστα Πέτσα»: «Θα δίνεται αποδεικτικό ότι ο πολίτης εμβολιάστηκε...»

Κορονοϊός: Αναβρασμός στα νοσοκομεία
 – (Παν)Υψηλό το ποσοστό υγειονομικών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν

Πάτρα -Λεωνίδας Στέλλας: «Ο covid δεν είναι θανατηφόρα νόσος»


Οι πρώτοι θάνατοι από το εμβόλιο PFIZER – BioNTech

Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών του Λονδίνου:
 «Δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, δεν υπάρχουν πληροφορίες»

Δημοσκόπηση-σοκ για την κυβέρνηση:
 Το 75% των πολιτών αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο mRNA κατά του κορoνοϊού!

Άγιος Παΐσιος: Αρρώστια, υποχρεωτικός εμβολιασμός και 666

Άγιος Πορφύριος: Όταν γίνεται ένα κακό γύρω σου και δεν διαμαρτύρεσαι είσαι συνένοχος.

Δ. Καζάκης: Νέα Εμβόλια mRNA,
 Ανθρώπινο Γονιδίωμα & Ανθρώπινα Δικαιώματα 
- Εl Dorado των Big Pharmas

Έρχονται Υποχρεωτικά Εμβόλια με Τσιπάκι – Αντισταθείτε!


Περί Εμβολίων και περί του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

No jab No pay - δεν εμβολιάζεσαι δεν πληρώνεσαι...

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΤΣΑ): 
"Ούτε οι μάσκες που θα ετοιμάσουν θα σώσουν, ούτε..."

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ: Πω, πω, τι έρχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου