Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Γιώργος Τράγκας: Ο Διωγμός κατά της Εκκλησίας και η αντιμετώπιση της κυβέρνησης προς τους επικριτές της

Η κυβέρνηση διώκει την Ορθοδοξία και την πίστη των Ελλήνων. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει και λέει ένας σεβαστός αριθμός Μητροπολιτών. Μόνο ο Ερντογάν και οι

προτεστάντες του Βερολίνου θα ήθελαν μια τέτοια φλεγόμενη σχέση, μια τέτοια κρίση μεταξύ του Μαξίμου και του χριστεπώνυμου πλήθους. Είναι πραγματικά διωγμός των Χριστιανών να τους στοιβάζεις με μάσκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και να τους απαγορεύεις την κατάνυξη και την προσευχή τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων. Είναι πραγματικά εξωφρενικό να κλείνεις ουσιαστικά τις εκκλησίες και να σβήνεις τις ελπίδες των απομονωμένων και φοβισμένων ανθρώπων. Οι μισοί ιεράρχες από τώρα δηλώνουν αντίσταση στον «υπάλληλο» και «εκπρόσωπο» των προτεσταντών. Τα πάντα φιμώνονται επί ημερών Μητσοτάκη.

***

Οι δημοσιογράφοι εξοστρακίζονται όταν μιλάνε ή γράφουν εναντίον αυτής της κυβέρνησης. Τα πάντα καίγονται όταν επιχειρούν να διασπάσουν τις μονοπωλιακές κυβερνητικές γραμμές των φίλων της οικογένειας Μητσοτάκη είτε αυτές είναι τηλεόραση είτε ραδιόφωνο είτε Τύπος.

Η παραίτηση της Έλενας Ακρίτα από τα «Τα Νέα», όπως και η τελευταία απομάκρυνση του γράφοντος από το Βεργίνα, είναι ενδεικτική της λυσσαλέας πολεμικής και εχθρότητας με την οποία αντιμετωπίζει το Μαξίμου όλους τους επικριτές του. Η κυρία Έλενα Ακρίτα έγραψε στο άρθρο της ό,τι λέω εγώ εδώ και μέρες. Δηλαδή ότι δεν είναι δυνατόν να ασχολούμεθα με ένα σπίτι στα Λεγρενά που νοίκιασε ή αγόρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι απύθμενα υποκριτικό για την οικογένεια Μητσοτάκη και το ίδιο το ζεύγος των celebrities να μιλάνε και να κάνουν θέμα το σπίτι που είδα στις φωτογραφίες κάπου στην εξοχή, ενώ είναι συλλέκτες ακινήτων και αστρονομικών περιουσιακών στοιχείων. Πραγματικά, όπως έγραψε η κυρία Έλενα Ακρίτα και δεν δημοσίευσαν τα ανελεύθερα «Τα Νέα», στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Και δεν μπορούν οι Έλληνες να απασχολούνται ενώ υποφέρουν, πεινάνε και δυστυχούν με το τι λένε οι γείτονες του Τσίπρα στα Λεγρενά για την ανακαίνιση του σπιτιού. Θα πρέπει προηγουμένως να εξηγήσει πολλά η πλουσιότερη οικογένεια στην Ευρώπη.

Εκείνο που είναι αποκρουστικό και αποδεικνύει ότι έπαψε να υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα, είναι οι τρόποι και οι μέθοδοι με τους οποίους εξοστρακίζονται οι αντίθετες ή διαφορετικές φωνές στην πατρίδα μας. Η κυρία Ακρίτα εργάζεται στα «Τα Νέα» εδώ και δεκαετίες. Ουδείς ετόλμησε μέχρι σήμερα να αφαιρέσει έστω και ένα «και» από άρθρο της. Ουδείς ετόλμησε να πειράξει κείμενό της.

Οποιαδήποτε αίτια και αν είχε η εφημερίδα επί εποχής Μαρινάκη, δηλαδή επί εποχής Μητσοτάκη, δόθηκε εντολή να μην δημοσιευτεί άρθρο της. Έτσι παραιτήθηκε η δημοσιογράφος συγγραφέας. Ανέβασε το άρθρο της στην ιστοσελίδα της και μαζί με την παραίτησή της την οποίαν δεν έκανε δεκτή μέχρι στιγμής η εφημερίδα. Φυσικά προφάσεις εν αμαρτίαις γιατί η κυρία Ακρίτα όπως διάβασα δεν πρόκειται να επανέλθει σε μια εφημερίδα ανελεύθερη στην οποία υπάρχει λογοκρισία.

Το ίδιο εξακολουθεί να συμβαίνει και με εμένα όσον αφορά την τηλεόραση. Υπήρξαν προτάσεις από την πλευρά της κυβέρνησης προς το Βεργίνα TV, όπως μαθαίνω, να βρει τρόπους να απαλλαγεί από την παρουσία μου. Να σταματήσει και να διακόψει την επικοινωνία μου μαζί σας. Ενοχλεί αφάνταστα και εξοργίζει το γεγονός ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την χώρα που με ακολουθούν στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση και συμμετέχουν με χιλιάδες μηνύματα είτε από το εσωτερικό είτε από την Ομογένεια σε όλες τις εκπομπές.

https://crashonline.gr


Διαβάστε επίσης

Η ανάρτηση του Πετράκου για το υπουργείο Υγείας που δείχνει τι θα ακολουθήσει… (ΕΙΚΟΝΑ)

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης: Απαγορεύεται στον επίσκοπο να κλείσει ναούς

Μόρφου Νεόφυτος: ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΜΕΣΑ!!! (Vid)

Δ. Καζάκης: Νέα Εμβόλια mRNA,
 Ανθρώπινο Γονιδίωμα & Ανθρώπινα Δικαιώματα 
- Εl Dorado των Big Pharmas

Οι πρώτοι θάνατοι από το εμβόλιο PFIZER – BioNTech

Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών του Λονδίνου:
 «Δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, δεν υπάρχουν πληροφορίες»

Δημοσκόπηση-σοκ για την κυβέρνηση:
 Το 75% των πολιτών αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο mRNA κατά του κορoνοϊού!

Ε. Μακρόν: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό
 για ένα εμβόλιο που δεν γνωρίζουμε» (doc-vid).

Άγιος Παΐσιος: Αρρώστια, υποχρεωτικός εμβολιασμός και 666

Έρχονται Υποχρεωτικά Εμβόλια με Τσιπάκι – Αντισταθείτε!


Περί Εμβολίων και περί του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

No jab No pay - δεν εμβολιάζεσαι δεν πληρώνεσαι...

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΤΣΑ): 
"Ούτε οι μάσκες που θα ετοιμάσουν θα σώσουν, ούτε..."

«The Great Reset»: Το βιβλίο-έμμεση «δήλωση»
 του Κ.Μητσοτάκη στο γραφείο του γι
 αυτό που ετοιμάζουν, κατά-μετά, την πανδημία


Μόρφου Νεόφυτος: "Νεαρέ σταμάτα αυτά που κάνεις...!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου