Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Σάλος με πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας Sportime κατά των αμβλώσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Sportime
Πρώτη φορά που ένα ΜΜΕ μεγάλης εμβελείας συντάσσεται με τη στρατευομένη Εκκλησία του Θεανθρώπου. Μεγάλες ευλογίες αναμένουν όλους στους υπευθύνους αλλά και πιθανός διωγμός από τα όργανα του μισόκαλου σατανά.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη πρωτοσέλιδο εφημερίδας -και μάλιστα αθλητικής- κατά των αμβλώσεων, με αφορμή την Ημέρα Αγέννητου Παιδιού, που καθιέρωσε πρόσφατα η Ιερά Σύνοδος.
Πρόκειται για την εφημερίδα Sportime, η οποία
στο πρωτοσέλιδο του φύλλου της Κυριακής, είχε την ολοσέλιδη φωτογραφία ενός εμβρύου και τίτλο “Αφήστε με να ζήσω”, ο οποίος παραπέμπει στο κίνημα κατά των αβλώσεων “Αφήστε με να ζήσω”.

Αφορμή για το δημοσίευμα στάθηκε ο πρώτος εορτασμός στη χώρα μας της Ημέρας Αγέννητου Παιδιού, η οποία καθιερώθηκε, μετά από απόφαση που έλαβε η Ιερά Σύνοδος το περασμένο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα της Sportime, μάλιστα, συνοδευόταν και από editorial, στο οποίο ο συντάκτης επιχειρηματολογεί κατά των εκτρώσεων, παραθέτοντας νούμερα για την ελληνική υπογεννητικότητα:

«Πόσοι πατεράδες δεν έχουν πανηγυρίσει στην Ελλάδα τα γκολ της αγαπημένης τους ομάδας αγκαλιά με τα παιδιά τους γιατί δεν γεννήθηκαν ποτέ; Πόσοι; Με μία πρόχειρη ματιά στα στοιχεία 350.000 είναι οι εκτρώσεις τον χρόνο στην Ελλάδα, κάνοντας τη χώρα την 1η χώρα πανευρωπαϊκά στις διακοπές κυήσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ο συντάκτης του κεντρικού άρθρου της αθλητικής εφημερίδας.

Χαμός στα social media
Το δημοσίευμα, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media από όσους υπερασπίζονται το δικαίωμα της γυναίκας στην αυτοδιαχείριση του σώματός της, ενώ ο εορτασμός της Ημέρας Αγέννητου Παιδιού, χαρακτηρίζεται ως σκοταδιστική γιορτή, η οποία υπονομεύει και καταρρακώνει τον ρόλο και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία.