Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Το τρίγωνο των Βερμούδων και οι δαίμονες

Αποτέλεσμα εικόνας για Γέρων Εφραίμ: Το τρίγωνο των Βερμούδων και οι δαίμονες
Γέρων Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα
Οι δαίμονες μετά την πτώση τους, συνηθίζουν και τους αρέσει πάρα πολύ, να βρίσκονται κυρίως στο υγρό στοιχείο και στη θάλασσα, γιατί η θάλασσα είναι ο αντίπους του ουρανού. 

Βρίσκονται σε όλο το υγρό στοιχείο, ακόμα και στα υπόγεια ύδατα. 
(Παραδείγματα)

1) Όταν συγκεντρωθούν σε κάποιες θάλασσες, ασκούν εκεί υψηλές ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο τρίγωνο των Βερμούδων, με αποτέλεσμα όποια καράβια πλησίασουν την περιοχή εκείνη, να εξαφανίζονται! Πολλοί που πλησίασαν τέτοιες περιοχές, δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν για τον κίνδυνο που διατρέχουν, αφού όλα τα μηχανήματα μετρήσεως και ραντάρ που διέθεταν, ατόνησαν και καταστράφηκαν αυτομάτως, με αποτέλεσμα να βυθιστούν και να πνιγούν!

Με αυτόν τον τρόπο, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πνιγεί με δαιμονική συνέργεια σε όλο τον κόσμο. Γι΄αυτό και λένε οι Πατέρες της Εκκλησίας, ότι όταν ταξιδεύουμε στην θάλασσα, να κάνουμε τον σταυρό μας και με πολύ πίστη να προσευχόμαστε.

2) Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος όταν πήγε στην Πάτμο εξόριστος, εκεί βρήκε κάποια ιαματικά λουτρά, τα λεγόμενα χαμάμ. 

Το ύψος του νερού, στα λουτρά αυτά ήταν μηδαμινό 10 με 20 εκατοστά, αλλά επειδή στα νερά αυτά οι άνθρωποι έφτιαχναν μεταξύ τους πολλές ασέλγειες και σαρκικές διαστροφές, τα δαιμόνια παίρνανε εξουσία και στη συνέχεια πιάνανε τους ανθρώπους από το σβέρκο, τους βουτούσαν σε μια στάλα νερό και τους πνίγανε!

Μια μέρα πνίγηκε και ο γιός της ιδιοκτήτριας, που άνηκαν τα χαμάμ. Η μάνα έπεσε σε πένθος και ο Άγιος Ιωάννης ανέστησε το παιδί της και της είπε το λόγο, που συμβαίνουν εκείνοι οι πνιγμοί. Ο Άγιος Ιωάννης προσευχήθηκε και εξόρισε τα δαιμόνια από εκείνη την περιοχή, τα οποία πήγαν σε »έρημους» τόπους.