Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

«Φωνή λαού – οργή Θεού»: Μεγάλη η επιτυχία του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη (doc-vid.-photo)

Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φέρνει η μεγάλη επιτυχία του Πανελλήνιου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη. Ξεκάθαρο δημοψήφισμα  ζήτησε ο στρατηγός  Φραγκούλης Φράγκος. 
-Μεγάλο βίντεο-αφιέρωμα από σημερινό συλλαλητήριο.-
Αλλαγή πολιτικού σκηνικού δημιουργεί η μεγαλειώδης ακομμάτιστη και ανένταχτη συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην Θεσσαλονίκη, που
διατράνωσαν τη θέση τους ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική.


Η συγκέντρωση όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση, το Μαξίμου αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα τα οποία πρέπει να την δουν ως ένα νέο μεγάλο δημοψήφισμα του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της Β. Ελλάδος.
Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη
Οι ίδιοι μάλιστα πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι αν τα κόμματα δεν αναπροσαρμόσουν την θέση τους έναντι του Σκοπιανού θα δημιουργηθούν νέοι πολιτικοί συσχετισμοί και καινούργιες πολιτικές ισορροπίες.

Οι μακεδόνες μέσω του συλλαλητηρίου έστειλαν ισχυρό μήνυμα το οποίο θα μπορούσε να το αξιοποιήσει η Ελληνική πολιτεία και στην διαπραγμάτευση που γίνεται σήμερα.

Όλοι οι κεντρικοί ομιλητές και ιδιαίτερα ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης τόνισε και έτσι έκλεισε την ομιλία του «φωνή λαού – οργή Θεού».
Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ονομασία της ΠΓΔΜ ζήτησε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ε.Α., Φραγκούλης Φράγκος, μιλώντας από το βήμα του συλλαλητήριου για το Σκοπιανό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο αντιστρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.


Ζήτησε δημοψήφισμα ο Φραγκούλης Φράγκος
Ο Φραγκούλης Φράγκος ζήτησε να διεξαχθεί δημοψήφισμα πριν να υπογραφεί οποιαδήποτε συμφωνία.

«Δεν θα δεχτούμε ερώτημα του τύπου «Δέχεστε ή όχι την ονομασία Βόρεια/Άνω Μακεδονία;», αλλά ένα και ξεκάθαρο. «Δέχεστε ή όχι τη χρήση του όρου Μακεδονία;»», σημείωσε.

Θα μας βρούν μπροστά τους»
«Θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν είμαστε έρμαια, τελείωσαν αυτά. Θα προστατέψουμε τη Μακεδονία μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Στρατηγός εν αποστρατεία έστειλε επίσης μήνυμα τους Σκοπιανούς να γκρεμίσουν τα «αγάλματα- τερατουργήματα» που έχουν στηθεί στη γειτονική χώρα, αλλά και να αλλάξουν το όνομα του αεροδρομίου τους που έχει ονομαστεί «Μέγας Αλέξανδρος». Ζήτησε τέλος να δοθεί λύση «στο θέμα της αιρετικής σχησματικής εκκλησίας».


Επίθεση στον Νίμιτς και το έκτο «όνομα»
Ο κ. Φράγκος επιτέθηκε κατά του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς ο οποίος, όπως είπε, 25 χρόνια που διαπραγματεύεται το θέμα πλούτισε.

Στη συνέχεια ο Φραγκούλης Φράγκος πρότεινε ένα έκτο όνομα για την ονομασία των Σκοπίων, το Monkey Macedonia (μαϊμού Μακεδονία).

Έκλεισε δε την ομιλία του, σημειώνοντας: «Θα μας βρουν μπροστά τους με ότι σημαίνει αυτό, μέσα στα πλαίσια και τους κανόνες του Συντάγματος και της πραγματικής Δημοκρατίας. Φωνή λαού, οργή θεού».


Δείτε εδώ μεγάλο βίντεο-αφιέρωμα από σημερινό συλλαλητήριο (4 ώρες)

Και φωτογραφίες από την συμμετοχή του κόσμου.
Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη
Ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση από το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό [Εικόνες & Βίντεο]
Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη
Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη