Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Η Μόσχα δεν κατανοεί τις διαμαρτυρίες για παρενόχληση του "USS Donald Cook" στη Βαλτική.

Μετά το πρωτοφανές  κάζο που είχε υποστεί το «USS Donald Cook» από ένα απλό ρωσικό MIG πριν 2 έτηόταν αποσύρθηκε «τυφλό», με τα νεύρα του πληρώματος "σμπαράλια". Ένα νέο επεισόδιο
,κατά τα δυτικά ΜΜΕ, έρχεται στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι ρωσικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα πέταξαν πολύ κοντά σε αμερικανικό πολεμικό πλοίο στη Βαλτική Θάλασσα.


Στις 13 Απριλίου πληρώματα των αεροσκαφών Su-24 SCC της Ρωσίας εκπλήρωσαν προγραμματισμένες εκπαιδευτικές  πτήσεις πάνω από τα διεθνή  ύδατα της Βαλτικής Θάλασσας.

 Οι διαδρομές  που ακολουθούσαν περνούσαν  μέσα από μια περιοχή στην οποία έπλεε το αμερικανικό πολεμικό πλοίο «Donald Cook», το οποίο βρισκόταν 70 χιλιόμετρα από τη ρωσική ναυτική βάση.

Τη δήλωση έκανε ο επίσημος εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκο, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Itar Tass.

Οι πτήσεις των ρωσικών αεροσκαφών διεξήχθησαν σύμφωνα με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις συμμορφώσεις με τους διεθνείς κανονισμούς για τη χρήση του εναέριου χώρου πάνω από τα ουδέτερα ύδατα.


Επεσήμανε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει την αντίδραση των Αμερικανών, αν και το πλοίο ήταν κοντά στη βάση του ρωσικού στόλου της Βαλτικής.


Διαβάστε  το πρωτοφανές κάζο που είχε υποστεί το «Donald Cook»  από ένα απλό ρωσικό MIG στις Στις 10 Απριλίου 2014,  όταν  αποσύρθηκε «τυφλό», με τα νεύρα του Πληρώματος «σμπαράλια. Τι χρησιμοποίησαν οι Ρώσοι και έβγαλαν εκτός Μάχης το Υπερσύγχρονο  Πολεμικό και τους Ναύτες να χτυπάνε ενέσεις; Να θυμίσουμε οτι ο Κυβερνήτης του USS «Donald Cook» βγήκε στο κατάστρωμα  και παρατηρούσε με τα κυάλια το Ρώσικο μαχητικό ενώ όλα τα συστήματα ήταν εκτός !>>(ΕΔΩ)
khjkjimage333

Αρχικό κείμενο: