Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Χίλαρι Κλίντον: Η Ρωσία πρέπει να αντιμετωπίζεται στρατιωτικά με το ΝΑΤΟ.


Από ρητορικής τουλάχιστον απόψεως εν όψει εκλογών η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών δίνει ρεσιτάλ. 

Τι θα γίνει όμως αν η Χίλαρι Κλίντον, η αγαπημένη μαθήτρια του Ροκφέλερ και φυσικά φανατική πολέμιος της Ρωσίας του Πούτιν, εκλεγεί στην προεδρία των Η.Π.Α; Όχι βέβαια ότι θα αλλάξει η πολιτική των ΗΠΑ, καθότι η γραμμή είναι μία, αλλιώς δεν βγαίνεις πρόεδρος. Ο κανόνας λοιπόν είναι: Από τους δύο που σας προσφέρουμε-επιβάλουμε διαλέξτε τον έναν, όποιον θέλετε εσείς, δεν υπάρχει πρόβλημα, δικό μας πιόνι είναι. Αλλιώς δεν θα σας τον "προσφέραμε" για πρόεδρο. Κι αν αποδειχτεί "σκάρτος", θα έχει την τύχη του Κένεντι π.χ.

Σε τελευταία της λοιπόν δήλωση, η Κλίντον πιστεύει ότι η Ρωσία συμπεριφέρεται επιθετικά (!!!!!).  και επιδιώκει «να ξανασχεδιάσει τον χάρτη της Ευρώπης», κάνοντας λόγο ουσιαστικά για στρατιωτική αντιμετώπιση της «Αρκούδας».

Όπως αναφέρει:«Σκεφθείτε μόνο τι κόστος θα είχαμε, αν δεν ανακόπταμε την ρωσική επιθετικότητα με την βοήθεια του ΝΑΤΟ, το οποίο βρίσκονταν εκεί, στην πρώτη γραμμή, κάνοντας σαφές ότι (οι Ρώσοι) δεν θα περάσουν» δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, η οποία επιθυμεί να υφίσταται το ΝΑΤΟ με τις ΗΠΑ στο τιμόνι του, σε αντίθεση με τον ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, Ντόναλτ Τραμπ, ο οποίος έχει δηλώσει πως η Δυτική Συμμαχία κοστίζει πολλά χρήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες συν το ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες, οδηγεί τον πλανήτη σε παγκόσμιο πόλεμο με την Ρωσία.

πηγές: