Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Χάος στην Κωνσταντινούπολη! Επίθεση Καμικάζι στην πλατεία Ταξίμ!

LIVE - Τουρκία: Νέο μακελειό στην Κωνσταντινούπολη! Καμικάζι σκόρπισε το θάνατο στην πλατεία Ταξίμ! Συγκλονιστικές εικόνες

Είχαν προειδοποιήσει οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Κόλαση στην Κωνσταντινούπολη! Επίθεση Καμικάζι στην πλατεία Ταξίμ!

Νέα βομβιστική επίθεση στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης με δύο νεκρούς και επτά τραυματίες!
Καμικάζι όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες “τινάχθηκε” στον αέρα ,σε σημείο που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης και μόλις 300 μέτρα από το προξενείο της Γερμανίας.
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στην Κωνσταντινούπολη Ανδρέας Ρομπόπουλος ,είναι θαύμα ότι τα θύματα δεν ήταν πολύ περισσότερα.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει το καθεστώς Ερντογάν για νέα τρομοκρατική επίθεση,δίδοντας ως πιθανότερη ημερομηνία την 20η Μαρτίου.
taxim_bomb
Προειδοποίηση και προς Ρωσία
H πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα έχει προειδοποιήσει τους πολίτες των ΗΠΑ, σχετικά με απειλή τρομοκρατικής επίθεσης στη Ρωσία και ειδικά στην πρωτεύουσα, ανέφερε στο ΡΙΑ-Νόβοστιο υπέυθυνος Τύπου της αμερικανικής Πρεσβείας Γουίλιαμ Στήβενς. 
«Σήμερα, η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα εξέδωσε ανακοίνωση ασφάλειας, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πρόληψη, σχετικά με τρομοκρατική απειλή στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας», δήλωσε ο Στήβενς, με το ΡΙΑ-Νόβοστι να σημειώνει, ότι «στο κείμενο που έχει στην διάθεσή του, σημειώνεται, ότι η πρεσβεία συμβουλεύει τους Αμερικανούς πολίτες να είναι ?προσεκτικοί, επειδή ο κίνδυνος τρομοκρατίας στη Ρωσία εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλός».
Σύμφωνα με το Πρακτορείο, εκ μέρους της Πρεσβείας τονίζεται, ότι «αξιόπιστες πηγές αναφέρουν, πως οι τρομοκράτες είναι ενεργοί στην προετοιμασία επιθέσεων στην Ευρώπη και τη Ρωσία, κυρίως τη Μόσχα, και στόχοι πιθανών τρομοκρατιών επιθέσεων θα μπορούσε να είναι δημόσιοι χώροι, όπως εστιατόρια, τουριστικά αξιοθέατα και μεταφορικά μέσα». 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: https://twitter.com/140journos

Militaire.gr