Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους! (ΒΙΝΤΕΟ)

foto-3

Έντονη κινητικότητα στη Τουρκία τις τελευταίες ώρες!
Είκοσι χιλιάδες στρατιώτες, άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα, πολεμικά ελικόπτερα, ακόμα και μονάδες πολιτοφυλακής έχει επιστρατεύσει η Τουρκία σε μια άνευ προηγούμενου εισβολή
στην επαρχία της νοτιανατολικής Τουρκίας, Hakkari και στην περιοχή Yüksekova, όπου μαίνονται εδώ και καιρό οι σφοδρές μάχες με τους Κούρδους, εν όψει των αναμενόμενων σφοδρών κουρδικών επιθέσεων τις επόμενες μέρες επί τη ευκαιρία της κουρδικής εορτής του Newroz.
Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που δείχνουν τα τουρκικά κανάλια, εικόνες που θυμίζουν στρατιωτική εισβολή μέσα στο ίδιο το τουρκικό έδαφος ενώ αμέτρητα κομβόι με στρατιώτες κατευθύνονται στην περιοχή αυτή λες και θα γίνει ένας τρομακτικός πόλεμος τις επόμενες μέρες.


Όλα αυτά δείχνουν πως την Άγκυρα έχει καταβάλλει ο μεγάλος πανικός για το κουρδικό ζήτημα και κάνουν ότι μπορούν για να καταστείλουν αυτό που πλέον δεν καταστέλλεται, την κουρδική εξέγερση.

http://www.crashonline.gr/%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου