Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Εμφανίστηκε το αστέρι του Μαρμαρωμένου Βασιλιά Ιωάννη στον ουρανό.

(Doc-Vid)

 Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει ορατό ένα αστέρι  στον ουρανό, που

είναι πάρα πολύ φωτεινό και κατά πολύ μεγαλύτερο, από όλα τα άλλα αστέρια πού βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα.  Οι αστρονόμοι επιβεβαιώνουν ότι είναι ένα νέο αστέρι που δεν ανήκει  στο πλανητικό μας σύστημα.  Εμείς έχουμε την απάντηση μέσα από την Αγία Γραφή, που λέει ότι θα έρθει ένα παρόμοιο  αστέρι με εκείνο της Βηθλεέμ όταν έρθει  η εποχή του Μαρμαρωμένου βασιλέα Ιωάννη.

Το αστέρι είδη εμφανίστηκε όμως θα γίνει πολύ πιο μεγάλο λίγους μήνες μετά την έναρξη  του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Είμαστε σίγουροι οτι αυτό το αστέρι,  που μπορείτε να το δείτε και εσείς μόλις νυχτώσει, Είναι το μοναδικό στον ουρανό με τόση έντονη Λάμψη και όσο πάει θα μεγαλώνει, και από την Κύπρο φαίνεται να  βρίσκεται βορειοδυτικά, που αυτό  συμπίπτει με την κατεύθυνση της Κωνσταντινούπολης. από την Ελλάδα φαίνεται να είναι  βόριο-ανατολικά που και αυτό συμπίπτει επίσης με την κατεύθυνση της Κωνσταντινούπολης.

  Οπόταν όλα αυτά αποκλείεται να είναι σύμπτωση, και μάλιστα λέγεται ότι θα γίνει πολύ μεγάλο, όπου θα κρεμαστεί ένας σταυρός αριστερά, και την ημέρα που θα βρίσκεται πάνω από την Κωνσταντινούπολη, θα υπάρξει ένα ουράνιο τόξο που θα αποκοπεί  το νότιο του μέρος, μέχρι να σταθεί ακριβώς επάνω από την καλύβα του βασιλέα Ιωάννη, ο οποίος θα αναλάβει τη νικηφόρα εκστρατεία, ούτως ώστε να επικρατήσει το ευαγγέλιο του Χριστού στη γη. Αυτό δείχνει ότι είμαστε πολύ κοντά στα γεγονότα. Όπως είπε και ο Άγιος Παΐσιος Θα έρθει καιρός που όλοι θα πιστέψουν. Είμαστε πολύ κοντά!

Βίντεο


Διαβάστε επίσης

+ ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ!

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Ο πόλεμος στον Καύκασο,

 Τουρκία, Ρωσία και τα Στενά του Βοσπόρου

ΕΔΩ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : 

Το σπαθί του Αγίου Ιωάννη, βγήκε από το θηκάρι

ΕΔΩ

Ηλίας Καλλιώρας: Η Ελλάδα και ο κόσμος
 μέσα στον επίγειο Αρμαγεδδώνα


Οσία Σοφία της Κλεισούρας: Η Ελλάδα, αν κρατήσει την πίστη, θα σωθεί.


Γερων Ευθύμιος-Καψάλας: Για ποιά εμπιστοσύνη μιλάμε...


Η συνωμοσία του κορωνοϊού - Επιβάλουν παγκόσμια ΧΟΥΝΤΑ


ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.


Γέροντας Γαβριήλ: Περί μετανοίας, Παγκόσμιας σύρραξης και Αθεΐας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου