Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Μαζική οργή σε Γερμανία & Ελβετία κατά απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού - Ο μύθος της «κτυπημένης από Covid-19» Βραζιλίας

Μαζική οργή σε Γερμανία & Ελβετία κατά απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού - Ο μύθος της «κτυπημένης από Covid-19» Βραζιλίας
Γνωρίζουμε καλά ότι μόνο η εξουσία είναι ικανή να οργανώνει πραγματικές συνωμοσίες και συνωμοσιολογία...
Οι πολίτες σε όλο τον πλανήτη και ορισμένες ηγεσίες, όπως ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, αντιδρούν στην παγκόσμια επιχείρηση τρομολαγνείας για τον κορωνοϊό που έχει στηθεί από τον ΠΟΥ, τον εταίρο του ΠΟΥ, Μπιλ Γκέιτς και την Κίνα, και ανατροφοδοτείται από τα συστημικά ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται με δισεκατομμύρια δολάρια.


Ο ηγέτης της Βραζιλίας, μίας χώρας που έχει πληθυσμό 210.000.000 ψυχές και μόλις 15.000 θύματα από τη νόσο Covid-19 έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter: «Η ανεργία, η πείνα και η δυσπραγία θα είναι το μέλλον εκείνων που τάσσονται υπέρ της τυραννίας της πλήρους απομόνωσης».


Οι τρεις χώρες που κυβερνώνται από σοσιαλιστές και επέβαλαν δικτατορικούς περιορισμούς στην Ευρώπη για τον Covid-19, η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία, έχουν συνολικά 35.000.000 λιγότερο πληθυσμό, από την Βραζιλία των 210.000.000 εκατ. ψυχών, αλλά μετρούν σχεδόν 100.000 νεκρούς! Γιατί άραγε;

Υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο η Βραζιλίας έχει πάνω από 100.000 θύματα από διάφορες ιογενείς ιώσεις.

Στην Ελλάδα χθες παίχθηκε ρεπορτάζ για τον Μπολσονάρου και την Βραζιλία, όπου λέχθηκε το απόλυτα fake news ότι «Τους νεκρούς τους μαζεύουν από τις όχθες των ποταμών στην Βραζιλία», αλλά κανένα Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο δεν υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις ψευδών ειδήσεων στα ελληνικά κανάλια.

Σήμερα χιλιάδες Γερμανοί κατέκλυσαν σήμερα τους δρόμους σε διάφορες πόλεις της χώρας, για να διαμαρτυρηθούν για τους περιορισμούς που επέβαλε η κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει την πανδημία του νέου κορονοϊού.

Στη Στουτγκάρδη, η δημοτική αρχή επέτρεψε τη συμμετοχή έως 5.000 ανθρώπων στη διαδήλωση. Όμως, ο αριθμός τους ήταν μεγαλύτερος, με αποτέλεσμα η αστυνομία να απομακρύνει ένα μέρος των διαδηλωτών προς τους γύρω δρόμους, έκανε γνωστό σε μήνυμά της στο Twitter.

Ίδιο το σκηνικό και στο Μόναχο, στο νότιο τμήμα της χώρας, όπου 1000 διαδηλωτές, ο μέγιστος αριθμός που επιτρεπόταν, συγκεντρώθηκαν στο πάρκο, όπου συνήθως διεξάγεται κάθε χρόνο η Γιορτή της Μπίρας, το περίφημο Oktoberfest.

Εντούτοις, «πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν» χωρίς να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, ανέφεραν οι δυνάμεις επιβολής του νόμου.

Η αστυνομία είπε ότι «επενέβη εναντίον εκείνων που αρνούνταν να φύγουν». Κινητοποιήσεις, υπό την επίβλεψη των δυνάμεων ασφαλείας λόγω των περιορισμών, διεξήχθησαν σε περισσότερες από δέκα πόλεις της χώρας.

Μεταξύ αυτών, στη Φρανκφούρτη (δυτικά) με 1.500 συμμετέχοντες αλλά και αντιδιαδηλωτές που φώναζαν «έξω οι ναζί», στο Βερολίνο και τη Βρέμη (βόρεια) με 300 διαδηλωτές, στη Νυρεμβέργη (νότια), στη Λειψία (ανατολικά) και στο Ντόρτμουντ (δυτικά).

«Βρισκόμαστε εδώ, καθώς ανησυχούμε για τις δημόσιες ελευθερίες» είπε η 50χρονη Σαμπίνε, που συμμετείχε στη διαδήλωση στο Ντόρτμουντ. «Υπό το πρόσχημα της μάχης εναντίον της πανδημίας, που έχει περιοριστεί στη Γερμανία και έχει σχεδόν ελεγχθεί εδώ στο Ντόρτμουντ, έκτακτοι νόμοι περιβάλλουν το σύνταγμα», υποστήριξε.


Οι διαδηλώσεις πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε Σάββατο από τις αρχές Απριλίου στη Γερμανία.

Όλοι τους συμμετέχουν για να καταγγείλουν τη χρήση της μάσκας στα καταστήματα ή τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που παραμένουν σε ισχύ μετά την έναρξη της διαδικασίας σταδιακής χαλάρωσης της καραντίνας.

Mία ομάδα που συμμετέχει ονομάζεται Resistance 2020, της οποίας ηγούνται ένας δικηγόρος από τη Λειψία και ένας γιατρός από τη νοτιοδυτική Γερμανία, που αμφισβητούν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τον νέο κορονοϊό και θεωρούν τα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα κατασκευάσματα μιας κυβερνώσας ελίτ.

Μια άλλη ομάδα, που ονομάζεται COMPACT, περιγράφεται ως το «κοφτερό ξίφος εναντίον της αυτοκρατορικής προπαγάνδας». «Γιατί δεν μας λέτε την αλήθεια, κυρία Μέρκελ; Πώς χάνουμε την ελευθερία μας, τις εργασίες μας και την υγεία μας;» διερωτάται η COMPACT.

Και στην Ελβετία

Η ελβετική αστυνομία διέλυσε διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν κοντά στην έδρα της κυβέρνησης στη Βέρνη για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα κατά του νέου κορονοϊού στη χώρα. Στην Ελβετία, όπου η επιδημία Covid-19 έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 1.600 ανθρώπους, κάθε συνάθροιση άνω των 5 ατόμων απαγορεύεται λόγω της πανδημίας.

Κινητοποιήσεις έλαβαν χώρα σήμερα σε πολλές πόλεις της Ελβετίας. Στη Βέρνη, η αστυνομία μπλόκαρε την πρόσβαση στην ομοσπονδιακή Πλατεία, κοντά στην οποία βρίσκεται η έδρα της κυβέρνησης και το κοινοβούλιο, όπως μετέδωσε φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου.

Το πλήθος των διαδηλωτών, στην πλειονότητάς του ώριμης ηλικίας, συγκεντρώθηκε κοντά στην ομοσπονδιακή Πλατεία.

«Η δικτατορία δεν είναι αλληλεγγύη», αναγραφόταν στα πλακάτ που κρατούσαν οι διαδηλωτές, οι οποίοι θεωρούν ότι τα περιοριστικά μέτρα παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους. Καμιά δεκαριά εξ αυτών προσήχθησαν από την αστυνομία και οδηγήθηκαν σε αστυνομικά βανάκια, αναφέρει φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου.

Δεκάδες άλλοι διαδηλωτές επιχείρησαν να συγκεντρωθούν στα περίχωρα της Βέρνης. Καμιά εικοσαριά άνθρωποι που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν, περικυκλώθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και υποβλήθηκαν σε έλεγχο, σύμφωνα με το ATS. Στη Ζυρίχη, περί τους 100 διαδηλωτές θέλησαν να διαμαρτυρηθούν, προτού τους διαλύσει η αστυνομία.


Στη Βασιλεία, επίσης, περισσότεροι από 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το δημαρχείο, προτού διαδηλώσουν στους δρόμους, με την αστυνομία να τους υποβάλει σε έλεγχο.


Διαβάστε επίσης

Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
 κατά των απαγορεύσεων και των παραβιάσεων ατομικών δικαιωμάτων

Άγιος Παΐσιος: «Αυτούς έπρεπε να τους αφορίζει η Εκκλησία. Λυπούνται τον αφορισμό!!» • ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΔΩ

ΠΩΣ Ο BILL GATES "ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ! (VID)
ΕΔΩ

Γερμανός καθ. Επιδημιολογίας για υποχρεωτικό εμβολιασμό:
 «Φτάνει πια! Ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή!»
ΕΔΩ

Νίκος Μαυραγάνης: 
"το εμβόλιο θα περιέχει ΒΙΟΤΣΙΠ ΕΛΕΓΧΟΥ!

Κ. Μητσοτάκης: 
Το εμβόλιο, όποτε εφευρεθεί, θα πρέπει να κηρυχθεί παγκόσμιο δημόσιο αγαθό... όπως ανέφερε και η Melinda Gates,(doc-vid)
ΕΔΩ

Τσιόδρας για το «φούσκωμα» των θανάτων από κορωνοϊό:
 «Δεν φταίω εγώ, έτσι λέει ο... ΠΟΥ»

(†2016) π. Σάββας Αχιλλέως:
 Κατασκευασμένες ασθένειες και εμβόλια του Αντιχρίστου! (Video)
"Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας... όσοι δεν εμβολιαστούν θα...

Τελικά 2 Πασχαλιές φέτος – Προφητεία Αγ. Κοσμά Αιτωλού 
– Έρχεται το Ποθούμενο; Τι να αναμένουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου