Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Ποιός κάλεσε τον Πάπα Φραγκίσκο στην Ελλάδα;

Βατικανό: Σε «τσίρκο» μετέτρεψαν θρησκευτική εκδήλωση παρουσία του ...
Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς: “Εις την ιστορίαν του ανθρωπίνου γένους υπάρχουν τρεις κυρίως πτώσεις: Του Αδάμ, του Ιούδα και του Πάπα” (Ιουστίνου Πόποβιτς, «Άνθρωπος και Θεάνθρωπος»).
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η παγκόσμια πρόκληση
που συνιστά ο κορονοϊός και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπισή του.


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάπα Φραγκίσκο τον οποίο κάλεσε να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Επίσης, με δεδομένο το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο του Πάπα Φραγκίσκου όσο και του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου για το περιβάλλον, συζήτησαν θέματα προστασίας του και ο Πρωθυπουργός ανέπτυξε την πράσινη ατζέντα της κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται, όπως ανέφερε, ψηλά στις προτεραιότητες της Ελλάδας.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τον Πάπα Φραγκίσκο για τον ...
Αναφορικά με την προστασία των πλέον ευάλωτων ομάδων, όπως είναι οι πρόσφυγες, ο Ποντίφικας αναγνώρισε τις εξαιρετικές προσπάθειες που έχει κάνει η Ελλάδα ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Εξέφρασε ταυτόχρονα τη θλίψη του για το γεγονός ότι δεν έχουν ανταποκριθεί περισσότερες χώρες στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης ασυνόδευτων ανηλίκων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Ποντίφικα για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και τόνισε ότι προσβλέπει στην επίσκεψή του στη χώρα μας μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ο Πρωθυπουργός υπενθύμισε τους εορτασμούς (......) των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το 2021, και πρότεινε στον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, κατά την επόμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα, να επισκεφθεί πόλεις που βρίσκονται στο επίκεντρο των πρώτων χρόνων του Χριστιανισμού, ακολουθώντας τα βήματα του Αποστόλου Παύλου.

Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός: “Εμείς δι’ουδέν άλλο απεσχίσθημεν των Λατίνων, αλλά διότι είναι όχι μόνον Σχισματικοί, αλλά και Αιρετικοί.
Δια τούτο σας παρακαλώ• αποφεύγετε τους Παπικούς όπως φεύγει κάποιος από φιδιού και από προσώπου πυρός, αλλά και τους «Ορθοδόξους» που σχετίζονται με παπικούς.
Όσο πιο μακρυά φεύγει κανείς απ’ αυτούς τους «Ορθοδόξους», τόσο πιο κοντά έρχεται εις τους Αγίους Πατέρες.
Ενώ όσο πιο κοντά τους έρχεται, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από τους Αγίους μας. Δεν χωρεί καμμία συγκατάβασις σε ό,τι έχει σχέση με την Ορθόδοξη Πίστη μας”.


Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: “Ο ένας Αντίχριστος είναι ο Πάπας, και ο άλλος είναι αυτός που είναι στο κεφάλι μας, χωρίς να ειπώ το όνομά του• το καταλαβαίνετε, μα λυπηρόν είναι να σας το ειπώ, διότι αυτοί οι Αντίχριστοι είναι εις την Απώλειαν, καθώς το έχουν” (Διδαχή 8η). “Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία του κακού” (90η Προφητεία).

Διαβάστε επίσης

Α.Συρίγος: «Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε προβλήματα με την Τουρκία
 - Θα βγάλουν τα πλοία για έρευνες» (doc -vid)
ΕΔΩ

Νίκος Μαυραγάνης: 
"το εμβόλιο θα περιέχει ΒΙΟΤΣΙΠ ΕΛΕΓΧΟΥ!

Κ. Μητσοτάκης: 
Το εμβόλιο, όποτε εφευρεθεί, θα πρέπει να κηρυχθεί παγκόσμιο δημόσιο αγαθό... όπως ανέφερε και η Melinda Gates,(doc-vid)

(†2016) π. Σάββας Αχιλλέως:
 Κατασκευασμένες ασθένειες και εμβόλια του Αντιχρίστου! (Video)
"Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας... όσοι δεν εμβολιαστούν θα...

Νετανιάχου: Εμφύτευση τσιπ στα παιδιά για να ελέγχεται η απόσταση


Τσιόδρας για το «φούσκωμα» των θανάτων από κορωνοϊό:
 «Δεν φταίω εγώ, έτσι λέει ο... ΠΟΥ»

To εμβόλιο Covid-19 θα είναι υποχρεωτικό για την απόκτηση visa Schengen.

Τσιόδρας: Όποιος είχε κορονοιό
 και πέθαινε από άλλη αίτια τον καταγράφαμε ως θύμα κορονοιού! (Vid)

Τσιόδρας: Κατασκευάζουμε ιούς για να παρασκευάσουμε καλύτερα εμβόλια

Ευαγγελάτος για κορονοϊό:
 "Όποιος αρνείται το εμβόλιο θα πρέπει να διώκεται ποινικά" (Vid)

Τελικά 2 Πασχαλιές φέτος – Προφητεία Αγ. Κοσμά Αιτωλού 
– Έρχεται το Ποθούμενο; Τι να αναμένουμε;