Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ : Τα φρικτά που συμβαίνουν στις μέρες μας και ο Εβραϊκός Σιωνισμός

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ
Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος, Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας
Ο αθέατος, φρικτός, ανελέητος και μοναδικός εχθρός ολόκληρης της οικουμένης είναι ένας: ο Εβραϊκός Σιωνισμός.
Οι εν λόγω Εβραίοι. Και όχι όλοι οι Εβραίοι. Προς Θεού. Ούτε λόγος. Είναι ο διεθνής Σιωνισμός, μαζί με τα παρακλάδια του όσο ομοίως και τα χρυσοποίκιλτα υποζύγιά του, που αοράτως και υπογείως διοικεί, ελέγχει και κυβερνά σχεδόν τα πάντα στον πλανήτη, πλην του προέδρου Πούτιν και της Ρωσίας. 

Το τονίζω για μια ακόμη φορά: Οι υπεραιώνιοι στόχοι των Σιωνιστών είναι τρεις: 1. Ο Γ΄ΠΠ. 2. Το σφράγισμα/ τσιπάρισμα. Και, 3. Η ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης των σιωνιστών.

Τώρα.

Με το κατασκευασμένο βιολογικό όπλο του κορωνοϊού οι σιωνιστές, μαζί με τα απανταχού επίχρυσα πιόνια τους, έβαλαν πλώρη να κάμψουν δια του φόβου, να τσιπάρουν με αόρατα «εμβόλια-πιστοποιητικά» και να χυλοποιήσουν εισέτι την απονήρευτη ανθρωπότητα: έτσι ώστε οι ίδιοι να προχωρήσουν ευκολότερα τα υπεραιώνια σχέδιά τους. Που, κατ’ αρχήν, αυτά τα σχέδια προβλέπουν την ολοκλήρωση του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Τον οποίο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι ίδιοι άκρως λαθεμένα θεωρούν ότι εν τέλει θα κερδίσουν. Όμως εδώ, οι ίδιοι κάνουν ένα γιγαντιαίο λάθος-εκτίμηση. Όχι: δεν θα νικήσουν αυτόν τον πόλεμο οι σιωνιστές! Κρατήστε το.

Συνεχίζω.

Θα πάω λίγο βαθύτερα στο εν λόγω θέμα και θα σας καταθέσω κάποια επιπρόσθετα στοιχεία, πληροφορίες και ιστορικό φόντο. Λοιπόν. Ο σιωνισμός των απογόνων του Ιούδα στηρίζεται σε τρεις κεντρικούς πυλώνες. Πρώτον, στον θρησκευτικό Σιωνισμό, που έχει ως κεντρικό σύμβολό του την «πεντάλφα» μαζί με τον «ουροβόρο όφι». Δεύτερον, στον πολιτικό Σιωνισμό, που έχει ως δικό του αποκρυφιστικό σύμβολο την «εξάλφα» ή «666» ή το περίφημο «άστρο του Δαβίδ». Και, τέλος, τρίτον, τον οικονομικό Σιωνισμό, που έχει ως κεντρικό σύμβολό του τον «φοίνικα» ή το μυθικό πουλί της Βίβλου που αναγεννάτε μέσα από τις στάχτες.

Προχωρώ.
Πρώτον.
Και ας μη το έχουμε καν αυτό υπόψη μας ή εις γνώση μας, τον θρησκευτικό Σιωνισμό ή την θρησκευτική «πεντάλφα» των Εβραίων την γνωρίζουμε όλοι μας από την Παλαιά Διαθήκη. Διότι όλοι μας γνωρίζουμε από την Αγία Γραφή την ιστορία του όφι με την πρόγονό μας Εύα στον Παράδεισο. Όλοι μας μάθαμε στο σχολείο ότι η Εύα έδωσε στον προπάτορά μας τον Αδάμ να φάει το περίφημο μήλο της «γνώσης» του καλού και του κακού.

Όλοι μας έχουμε μάθει, επίσης, ότι στο φίδι του Παραδείσου ήταν κρυμμένος ο ίδιος ο Σατανάς. Και ότι το μήλο που έφαγε η Εύα ήταν το διαβολικό έργο, παγίδα, ψέμα ή πλάνη του εκπεσόντος Εωσφόρου. Έ!, λοιπόν: κόψτε τώρα ένα μήλο, κάθετα προς τις δύο του άκρες του, και δείτε μέσα του την αποκρυφιστική, σατανική ή την θρησκευτική πεντάλφα και σιωνιστικό σύμβολο των εν λόγω Εβραίων! Γνωρίστε πλέον, και επισήμως, ότι από το «μήλο» της Εύας αρχίζει ο πρώτος αποκρυφιστικός πυλώνας του Σιωνισμού: ο θρησκευτικός Σιωνισμός.

Δεύτερον.
Σε ό,τι αφορά, εισέτι, την «εξάλφα» ή το άστρο του Δαβίδ ή τα δύο ανάποδα και ισοσκελή τρίγωνα, δεν θα σας εξηγήσω ή γράψω κάτι παραπάνω. Διότι όλοι μας έχουμε δει τη σημερινή σημαία του κράτους του Ισραήλ. Απλά τώρα, ας μπουν κάποιοι στον κόπο να μετρήσουν μια-μια τις πλευρές των ισοσκελών τριγώνων, τα μικρά εσωτερικά τριγωνάκια και τις γραμμούλες που αποτυπώνουν τον εσωτερικό και γραμμικό κύκλο. Και κατ’ αυτόν τον τρόπο οι ίδιοι θα παρατηρήσουν οπτικώς, ή θα μάθουν πλέον και για το άγνωστο, το κεκαλυμμένο ή το κρυμμένο: 666. Ή, άλλως πως, την «εξάλφα» των σιωνιστών. Μόλις τώρα αποκωδικοποιήσατε το παγκόσμιο και αποκρυφιστικό σύμβολο του πολιτικού Σιωνισμού.

Τρίτον.
Προσέτι, σε ότι έχει σχέση με το μυθικό πουλί της Βίβλου, τον φοίνικα, ούτε και εδώ θα σας κουράσω με περιττά λόγια ή διατυπώσεις. Είμαι βέβαιος ότι όλοι σας έχετε πάρει κάποια στιγμή στα χέρια μας το αμερικανικό χάρτινο νόμισμα. Το δολάριο των ΗΠΑ. Ή, δηλαδή, το σύμβολο της σημερινής παγκόσμιας οικονομικής ισχύος της υπερδύναμης που λέγονται Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Για να μάθετε ή να αποκρυπτογραφήσετε τώρα και τον οικονομικό Σιωνισμό, πάρτε στα χέρια σας ένα Αμερικανικό δολάριο και παρατηρήστε την πίσω δεξιά πλευρά και όψη του. Εκεί!, να τώρα μόλις αντικρίζετε και βλέπετε πεντακάθαρα το εν λόγω μυθικό πτηνό: τον φοίνικα! Και όχι, μην παρασύρεστε. Δεν είναι κάποιος αετός ή κάτι άλλο αυτό που βλέπετε! Όχι. Τώρα μόλις, επίσης, δώσατε και την πρώτη σας φυσική γνωριμία με τον μυστικιστικό συμβολισμό του οικονομικού Σιωνισμού. Χωρίς άλλο, έστω και λακωνικότατα, όλοι σας πλέον μάθατε ή γνωριστήκατε και με τους τρεις κεντρικούς πυλώνες του αποκρυφιστικού Εβραϊκού Σιωνισμού (περισσότερα στο βιβλίο μου: «Σιωνισμός και ο προ των Πυλών Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος», εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Τώρα προχωράμε λίγο παραπέρα.
TheSecretRealTruth: Ο Ρότσιλντ στο «The Economist» το 1988: Η Νέα ...
Στα κάπως ενδότερα. Το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Economist δημοσίευσε ένα δήθεν προφητικό άρθρο πριν από 32 χρόνια. Το εν λόγω άρθρο υπογράμμιζε το ενδεχόμενο της εισαγωγής ενός νέου παγκόσμιου νομίσματος μέχρι το έτος 2018. Το σχετικό δημοσίευμα στον ιδιοκτησίας Ρόθστσιλντ Economist έλαβε χώρα στις 9 Ιανουαρίου 1988, τεύχος 306, σελ. 9. (ή, προσοχή!: σιωνο-αποκρυφιστικά το δυσώνυμο 666. Όπου: Ιανουάριος=1 ή 8+1 και 8+1. Το 9 είναι ανάποδο 6 και 6+3=9). Με πρωτοσέλιδο: «Ready for the Phoenix?» («Είσαστε Έτοιμοι για το Νέο Νόμισμα Φοίνιξ»). Ή, δηλαδή, το μυθικό, παγανιστικό, νοηματοδοτημένο και υιοθετημένο πτηνό των Εβραίων Σιωνο-πεφωτισμένων που αναγεννιέται μέσα από τις ίδιες τις στάχτες του.

Έγραφε δήθεν ή τάχα προορατικώς το εν λόγω και παγκοσμίου φήμης περιοδικό ότι: σε τριάντα χρόνια οι Αμερικανοί, οι Ευρωπαίοι και πολλοί άνθρωποι σε πολλές άλλες χώρες είναι πολύ πιθανόν να πληρώνουν για τις αγορές ή να χρησιμοποιούν για τις συναλλαγές τους το ίδιο και παγκόσμιο νόμισμα: Τον Φοίνικα. Το ενιαίο παγκόσμιο σιωνο-νόμισμα. Προσέθετε ακόμη η εν λόγω καταχώριση ότι η μελλοντική ζώνη Phoenix θα επέβαλλε, ανάμεσα στ’ άλλα, αυστηρούς περιορισμούς στις κυβερνήσεις των κρατών-εθνών.

Ναι:

Δεν ήταν καθόλου τυχαίο ή κάποιο μεμονωμένο γεγονός το ότι ο παγκοσμίου φήμης Economist «προέβλεπε» και προέβαλε πριν 32 χρόνια στο παγκόσμιο κοινό του μια νέα και συγκεκριμένη προσπάθεια τύπου τραπεζικού ΟΗΕ. Ή, δηλαδή, της προώθησης της ατζέντας της παγκόσμιας και μυστικής συνομωσίας των Εβραίων για την δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας. Ο δε υπότιτλος του εν λόγω άρθρου δεν άφηνε κανένα περιθώριο λάθους ή κάποιας επιπόλαιας ή άστοχης εκτίμησης στον αναγνώστη, αφού έγραφε κατά λέξη: «One world, one money». Ή, «Ένας κόσμος, ένα νόμισμα».

Πάω λίγο πιο πέρα.

 Για να προλάβω! Κάποιοι αγνοί, ευκολόπιστοι και αδαείς θα τρέξουν να πουν ή να καταγγείλουν μεγαλόφωνα: Όλα αυτά είναι μια βλακώδης θεωρία συνομωσίας. Είναι μια μεγάλη ανοησία την οποία σκέπτονται και αναφέρουν μόνον κάποιοι γραφικοί τύποι. Κάποιοι πλανεμένοι. Εδώ, ναι όντως εμφιλοχωρεί, και πάρα πολύ ορθά!, για κάποιους απονήρευτους και αδαείς η λογική της δήθεν θεωρίας της παγκόσμιας συνομωσίας. Που, εντούτοις όμως, δεν είναι κάποια βλακώδης, κρυφή, ανύπαρκτη ή αστήρικτη θεωρία συνωμοσιολογίας. Όχι. Κάθε άλλο μάλιστα. Ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μια σχεδιασθείσα, ωμή, στυγνή, ζώσα, φρικτή και φανερή πραγματικότητα. Με πέρα για πέρα αληθινά γεγονότα, καταστάσεις, γραπτά και εξελίξεις. Διότι: Χιλιάδες σελίδες, γραπτά λόγια και δηλώσεις των ιδίων των σιωνιστών μας το λένε τόσο ρητώς όσο και κατάμουτρα! Λέξη προς λέξη. Με άλλα λόγια, οι ίδιοι οι σιωνιστές μας τα λένε όλα αυτά όσο και απολύτως ξεκάθαρα! Πρόκειται για τη φρικτή αλήθεια και τα προαιώνια σχέδια όλων αυτών των ατόμων που ζουν, σχεδιάζουν και εργάζονται υπογείως ως τυφλοπόντικες μέσα στις σκοτεινές στοές, στα σκαμμένα πολυτελή λαγούμια και τους σατανικούς υπόγειους «ναούς».

Αυτή η συνωμοτική και υπόγεια διαδρομή των Σιωνιστών, που έχει σχέση με το μελλοντικό και παγκόσμιο νόμισμα κλπ είναι για αυτούς μια μονοδιάστατη πορεία. Ένας υπεραιώνιος στόχος. Ένας ορκισμένος μονόδρομος. Αποτελεί μια μονοσήμαντη σχέση, ανάγκη, πράξη και τελικό σκοπό. Είναι η οικονομική βάση και το νομισματικό υπόβαθρο της τραπεζικής μελλοντικής αυτοκρατορίας της περιβόητης οικογένειας των Rothschild. Διότι, από την οικογένεια των κοσμοκρατόρων Ρόθστσιλντ θα προέλθει και ο αναμενόμενος μεσσίας ή αντίχριστος της Ιερής Αποκάλυψης του Ιωάννου. Ή, δηλαδή, το 11ο κέρατο της Αγίας Αποκάλυψης.

Τώρα.

Εδώ μια στάση, ανάσα και κατάθεση: Για τους γνώστες και μυημένους τα διεθνικά πράγματα σήμερα είναι πάρα πολύ απλά. Ναι. Και μάλιστα δε, για να ακριβολογούμε, τα πράγματα είναι ιδιαζόντως πολύ απλά. Όλα αυτά που ήδη παραθέσαμε, μελετήσαμε ή καταλάβαμε με την μέχρι τώρα συγγραφή και αφήγηση, όσο ομοίως και τα λοιπά συναφή στοιχεία, δηλώσεις, βιβλία, λόγια ή συνολικά δεδομένα, μας επιβεβαιώνουν πλήρως και παραχρήμα του λόγου το αληθές: Μας αποκαλύπτουν πλήρως το παγκόσμιο σχέδιο των διεθνών Σιωνιστών.

Πλέον, όλα όσα συμβαίνουν στην διεθνή σκηνή είναι φανερό ότι είναι προσχεδιασμένα, αναμενόμενα και αυτο-εξήγητα. Όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη μας «μιλούν» ξεκάθαρα. Από μόνα τους. Αυτο-παρουσιάζονται. Εξελίσσονται. Και όλα αυτά, πέραν πάσης αμφιβολίας, μας δείχνουν ξεκάθαρα το τι πράγματι συμβαίνει ή διαμείβεται σε διεθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, όσο ομοίως και από το ποιούς εξυφαίνεται. Και αυτό: χωρίς την επιπρόσθετη ανάγκη να μπούμε καν ή να κάνουμε περεταίρω άλλες ή έτερες συναφείς σκέψεις, αναφορές ή/και λογικές συνάψεις, αναφορές και συσχετίσεις.
Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» Δείτε τι γράφει το Εικοστό ...
Για τον κάθε πονηρεμένο και σκεπτόμενο άνθρωπο, που απλώς μελετά τον γύρω του κόσμο, δεν υπάρχει καμία παγκόσμια συνομωσία! Μα καμία. Δεν υπάρχει κανένας αθέατος και υπόγειος συρφετός ανθρώπων ή σχεδίων. Όχι. Πλέον, όλοι τους αυτοί, μαζί με τα φρικτά τους σχέδια, αυτό-παρουσιάσθηκαν! Ξεσκεπάστηκαν. Εκτέθηκαν. Ολοκάθαρα. Πλέον, όλα! βγήκαν στο φως. Τα πάντα αυτο-προδόθηκαν. Η ιστορία και υπερηφάνειά τους, τους εξέθεσε! Τι και εάν δεν βλέπουμε εμείς όλους αυτούς τους παίκτες και τα χρυσοποίκιλτα πιόνια τους; Τι και εάν δεν γνωρίζουμε όλους αυτούς τους φρικτούς και απάνθρωπους σιωνο-τυφλοπόντικες; Πλέον, όλα αυτά δεν χρειάζονται. Καν. Είναι πλέον περιττά.

Πια, τα σχέδιά τους, όσο και οι δυσώδεις πράξεις τους, φαίνονται και επικυρώνονται και με γυμνό οφθαλμό. Σήμερα πια, δυνάμεθα πολύ ευχερώς να κάνουμε και το λογικώς ανάστροφο. Ή, άλλως πως, το ανάδρομο. Να παρατηρούμε, δηλαδή, πολύ προσεκτικά όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα σήμερα στον πλανήτη και να ανατρέχουμε στη συνέχεια στα διάφορα δικά τους κείμενα, λόγους, έγγραφα και σχέδια τύπου «Πρωτοκόλλων της Σιών», κλπ, έτσι ώστε στη συνέχεια: πολύ εύκολα να τσεκάρουμε εάν όλα αυτά που ήδη υλοποιήθηκαν έως τώρα έγιναν έτσι ή όχι κατά το πως είχαν σχεδιασθεί, λεχθεί, γραφτεί και δηλωθεί από τα ίδια τα σιωνιστικά παιδιά και απογόνους του Ιούδα.

Υπέρ το δέον πια:

Ο κάθε μέσος, μη αφελής και πονηρεμένος άνθρωπος, με το μέσο νου και τη μέση κοινωνική και όχι επιστημονική μόρφωση καταλαβαίνει, και μάλιστα άριστα, τα δήθεν κρυφά σχέδια των μυστικών εταιρειών, αδελφοτήτων και στοών των σιωνο-Εβραίων, που έχουν σχέση με την μελλοντική ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης. Με την μελλοντική παγκόσμια δικτατορία του Εβραίου μεσσία.

Ο δε λόγος που επ-εξηγεί όλα όσα αναφέρθηκαν είναι και αυτός εξίσου πολύ απλός: Αυτά που σήμερα είναι πλέον φανερά τόσο στο κοινό μάτι όσο και στον κοινό νου του κάθε προσώπου, είναι πάρα πολύ περισσότερα από όλα αυτά που κάποτε έκρυβαν διαχρονικώς, σκοπίμως και επιμελώς οι σκοτεινοί μηχανορράφοι, φρικτοί τυφλοπόντικες και αόρατοι παγκόσμιοι συνωμότες. Δεν χρειάζεται πλέον η λεπτομερής ανάγνωση και η σοβαρή μελέτη των διάσημων και σατανικών Πρωτοκόλλων της Σιών, κλπ. Όχι. Απλώς ας κοιτάξουμε χωρίς ευπιστία και πονηρεμένα γύρω μας: Αυτό φτάνει πλέον και υπερ-περισσεύει. Όλα είναι πλέον φανερά, εξακριβωμένα και ολοκάθαρα.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ
Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας