Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Καλλιώρας Ηλίας: Κορωνοϊός, θάνατοι, φόβος και τα ασύλληπτα επερχόμενα

Ολόκληρος ο κόσμος βιώνει προδρομικές των εσχάτων ημέρες τις οποίες περιγράφει και η Ιερά Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη. Αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα
βιώνει πάνω από 50 πολέμους, δεκάδες συνοριακές συρράξεις, πολλές εμφύλιες διαμάχες, καθημερινούς θανάτους, διεθνικές διαφορές, φυλετικές διενέξεις, πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα, αμέτρητες περιβαλλοντολογικές καταστροφές, κοκ. Και σα να μη αρκούσαν όλα αυτά, μια επιπλέον θανατηφόρα πληγή ενεφανίσθη τον περασμένο Δεκέμβριο: Ο κορωνοϊός. Έκτοτε, η ανθρωπότητα ζει ημέρες μεγάλου φόβου. Μαζικού τρόμου. Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Πρέπει να μείνουμε σπίτι. Οπωσδήποτε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Άγιος Κοσμάς ο ΑιτωλόςΟ Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε: «Σήμερον, αύριον περιμένωμεν θανατικάς ασθενείας μεγάλας, οπού να μη προφθάσωμεν οι ζωντανοί να θάπτομεν τους αποθαμένους». 




Έτι δε, και ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος αναφέρονταν στην εμφάνιση θανατηφόρων ιών ως αποτέλεσμα της αποστασίας και της αλαζονείας της ανθρωπότητας, της αυτό-θέωσης του ατόμου όσο και της ψεύτικης παντογνωσίας και παντοδυναμίας του ανθρώπου.

Επιπροσθέτως, και ο μακαριστός άγιος γέροντας Εφραίμ Αριζόνας είχε έναν διάλογο με πνευματικό του τέκνο τον Οκτώβριο του 2018, ο οποίος ακολουθεί: «- Θα γίνει πόλεμος Γέροντα; – Κάτι άλλο θα γίνει πρώτα παιδί μου» (Δρ. Κ. Βαρδάκας). Και, όντως το πρώτο κρούσμα κορωναϊού ανακοινώθηκε παγκοσμίως τον Δεκεμβρίου του 2019. Ή, δηλαδή, το μήνα που κοιμήθηκε οσιακά ο γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητροπολίτης Μόρφου π. ΝεόφυτοςΠέραν αυτών, σε πρόσφατο κήρυγμα ο Μητροπολίτης Μόρφου π. Νεόφυτος ανέφερε και τα εξής: «Τι σχέση έχει με τον κορονοϊό αυτό το πράγμα; Έχει… Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά, τα σωματικά. Είναι οι αμαρτίες όλων μας
Επαναλαμβάνω τις τέσσερις αμαρτίες:
Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον. Που γίνονται νόμος». 
Ακόμη ο ίδιος ιεράρχης τόνισε: «Η νέα τάξη πραγμάτων κατάφερε να κλείσει το στόμα πολιτικών να ψηφίζουν νομοσχέδια αφύσικα, έξω από την παράδοση μας, έξω από την πίστη μας».

Προχωρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαράλαμπος ΒασιλόπουλοςΟ μακαριστός π. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος στο βιβλίο του «Η Αποκάλυψη Εξηγημένη» (Κεφ. 4. Τέταρτη Σφραγίς- Ο Χλωρός Ίππος) γράφει ότι ο θάνατος θα ξεσπαθώνει και με τον λιμό (πείνα). Και ότι αυτή η στέρηση των υλικών αγαθών θα είναι αποτέλεσμα παραχωρήσεως του Θεού. Ακόμη, ο ίδιος αναφέρει ότι: Ο ιππεύς της 4ης σφραγίδος μπορεί να έλθει είτε σαν γενική πληγή ή σαν ξέσπασμα γενικού λιμού είτε και σαν πληγή που αναφέρεται σε περιπτώσεις ασωτίας: διασκεδάσεις, χορούς, καρναβάλια, παρελάσεις, παρά φύση αμαρτία, διαφήμιση και πάθη, ακολασία, κραιπάλη, κλπ, τα οποία διαδέχεται η ένδεια, οι στερήσεις, οι αρρώστιες, τα ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα, ο λιμός, κλπ.

Πέραν τούτων, ο π. Χ. Βασιλόπουλος υπογραμμίζει πως υπάρχουν εισέτι και τα «θηρία της γης». Και ότι καλείται να βγει ο τέταρτος ίππος, ο χλωρός. Αυτός έχει το όνομα «θάνατος». Και για το λόγο αυτό το χρώμα του είναι το χρώμα των οστών όταν ξεθάπτονται: πρασινοκίτρινο. Τον θάνατο όμως ακολουθεί ο Άδης. Δηλαδή, ο αιώνιος χωρισμός από τον Θεό. «Και του δόθηκε εξουσία πάνω στο ένα τέταρτο της γης»: Με τον χλωρό ίππο γίνεται εξολόθρευση με όλα τα μέσα: για να σκοτώσει με ρομφαία (μάχες με όπλα) και με λιμό (πείνα) και με θάνατο (κάθε είδους) και από τα θηρία της γης. Στα θηρία περιλαμβάνονται όχι μόνο τα μεγάλα, αλλά και τα μικρά (ιοί, μικρόβια κλπ) που προκαλούν επιδημίες και πανδημίες.

Τώρα.
Εκτός από αυτά, τα θέματα των θανατηφόρων επιδημιών και πανδημιών έχουν γίνει μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, επιτυχημένες ταινίες μικρού μήκους, ακαδημαϊκά και μη βιβλία, κάρτες παιγνίων, ερευνητικές και εργαστηριακές μελέτες, παιδικές σειρές, κινούμενα σχέδια, κοκ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για «Σίμπσονς»Χαρακτηριστικές περιπτώσεις αποτελούν οι κάρτες των Ιλλουμινάτι και η παγκοσμίως διάσημη παιδική σειρά παιδικών σχεδίων «Σίμπσονς».
Οι κάρτες-παιχνίδι των Ιλλουμινάτι και η σειρά «Σίμπσονς», που για τους μυημένους αποτελούν ένα ακόμη από τα παγκόσμια εργαλεία επικοινωνίας, ενδοσυνεννόησης και διασύνδεσης των απανταχού σιωνιστών, έχουν «προβλέψει» πολλά μελλοντικά γεγονότα, εξελίξεις και καταστάσεις. Όπως είναι λόγου χάρη: Η εκλογή του προέδρου Τραμπ, το κτύπημα των διδύμων πύργων στη Νέα Υόρκη, την πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα, την φωτιά στην Μαντόνα (και όχι Παναγία) των Παρισίων, κοκ.

Εισέτι,
Αποτέλεσμα εικόνας για (Yellowstone)
αφήνοντας στην άκρη την περίπτωση του εθνικού πάρκου των ΗΠΑ Γέλοουστοουν (Yellowstone) που κοχλάζει εδώ και καιρό, για την ιστορία σας σημειώνω και τις δύο παγκόσμιες κινηματογραφικές επιτυχίες-τροχιοδεικτικά των ασύλληπτων επερχομένων: 
1. Τον γιγαντιαίο σεισμό στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια, όπου η γη ανοίγει και καταπίνει σπίτια, κλπ. 
2. Το τιτάνιο τσουνάμι με τα θηριώδη κύματα που καταπνίγει παραλιακές πόλεις στην Ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Μιας και αυτά τα δύο τρομακτικά γεγονότα μου τα ανέλυσαν χαρισματικοί ασκητές στο Άγιον Όρος, σας παρακαλώ να τα κρατήσετε και εσείς κατά νου. Αλλά, έως εδώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μικ Μουλβάνι,Προσθέστε δε σε όλα αυτά τις πρόσφατες και «ανεξήγητες» δηλώσεις του επιτελάρχη του κ. Τραμπ, τις οποίες όλοι μπορούν να δουν σε σχετικά βίντεο, διότι όλα ειπώθηκαν ζωντανά και καταγράφηκαν σε κάμερες. Λοιπόν. Ο επιτελάρχης του προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ, ο κ. Μικ Μουλβάνι, τόνισε δημοσίως: «Ο κοροναϊός είναι η απάτη (hoax) της ημέρας». Με τον υπουργό εξωτερικών Πομπέο να μην απαντά καν και να προσπερνά ερώτηση σχετικά με την εν λόγω δήλωση, όταν αυτός ερωτάτε δημοσίως. Προσθέστε, έτι, και το γεγονός ότι και ο Μπιλ Γκέιτς μίλησε δημοσίως, πριν περίπου από δύο χρόνια, για θανατηφόρο ιό και πως όλη η ανθρωπότητα θα ασθενήσει. Αλλά σταματώ. Μέχρις εδώ. Φτάνει. Αρκετά.

Θα κάνω μια και μόνον εξαίρεση:
Και τούτο, διότι θέλω να υπογραμμίσω στους αναγνώστες μου το εξής και άκρως σημαντικό: Είναι πλέον καιρός να πονηρευτούν και να καταλάβουν όλοι οι άνθρωποι ότι τα διεθνή γεγονότα, καταστάσεις και εξελίξεις είναι προσχεδιασμένα. Είναι σιωνο-στημένα. Και με κάθε λεπτομέρεια. Όπως είναι και ο εν εξελίξει Γ’ ΠΠ: που ήδη ξεκίνησε στη Συρία στις 15-3-2011. Και έρχεται η επόμενη φάση του. Ναι: Όλοι μας θα ζήσουμε τον επίγειο αρμαγεδδώνα. Και έτσι όλοι μας θα μάθουμε και θα επιβεβαιώσουμε, έστω και αναδρομικά, ότι όλα αυτά που ζήσαμε ενδιαμέσως ήταν προγραμματισμένα.

Αποτέλεσμα εικόνας για The Eyes of Darkness»
Λοιπόν. Σας παραθέτω την εν λόγω εξαίρεση: Αναφέρομαι στο διάσημο βιβλίο του Dean Koontz, «The Eyes of Darkness» («Τα μάτια του Σκότους»). Που εκδόθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια. Το έτος 1981. Στο εν λόγω βιβλίο του κ. Κουντζ «προφητεύθηκε» (εσείς διαβάστε: προγραμματίσθηκε, προσχεδιάσθηκε, κλπ) ένας ιός που ονομάζεται Wuhan-400. Ναι. Όλως τυχαία φέρει ή έχει το όνομα «Γουχάν»!

Το ονομάζουν λένε Wuhan-400, επειδή ο εν λόγω ιός αναπτύχθηκε στο εργαστήριο RDNA που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη του Wuhan της Κίνας: Ή, δηλαδή, εκεί όπου, πέρυσι τον Δεκέμβριο ή δηλαδή μετά από 40 έτη, πρώτο-εμφανίσθηκε ο κορωνοϊός. Το εν λόγω ινστιτούτο ιολογίας της πόλης Wuhan είναι όντως πραγματικό. Υπάρχει εκεί μέχρι και σήμερα. Κοκ. Και παρά τις δήθεν ή τις όποιες «διαψεύσεις, κλπ» των νεοταξιτών, αναρωτιέμαι: Τι συμπτώσεις;! Τέλος. Το αντιπαρέρχομαι.

Συνεχίζω.
Αποτέλεσμα εικόνας για Δρ. Robert EpsteinΈρχομαι στο σημερινό κόσμο. Και πρώτα θα γράψω λίγα λόγια τόσο για την αόρατη δικτατορία όσο, ομοίως, και τους υπεραιώνιους στόχους των διεθνών Σιωνιστών. Για παράδειγμα, ο Δρ. Robert Epstein (αλλά προσοχή: και αυτός εργάτης και μπροστινός του ιδίου σιωνο-συστήματος είναι!) στο βιβλίο του «We’re Living in Unseen Dictatorship» («Ζούμε σε Αόρατη Δικτατορία») συζητά και επιβεβαιώνει τροχιοδεικτικά την «προφητική» ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (34ος πρόεδρος, 1953-1961).

Όπου ο εν λόγω πρόεδρος, στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του «προειδοποιεί» τον κόσμο για την άνοδο μιας αόρατης ελίτ, που θα μπορούσε να κυβερνήσει όλες τις κυβερνήσεις της υφηλίου με έναν μη ανιχνεύσιμο τρόπο: κάτι που οι ειδικοί το ονομάζουν φιλικό φασισμό, αθέατη Νέα Τάξη, ολοκληρωτική δημοκρατία, έξυπνη τεχνοκρατία και αόρατη δικτατορία. Αφήνοντας έξω τους αγνούς, τους κοιμισμένους και τους απονήρευτους, ναι: αυτή τη φρικτή και αόρατη δικτατορία βιώνουμε όλοι μας σήμερα. Είτε το καταλαβαίνουμε αυτό είτε όχι. Με πρώτο πλάνο-σχέδιο της εν λόγω αόρατης δικτατορίας την ολοκλήρωση του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ.

Λοιπόν, ναι. Μάλιστα. Και σας το μεταφέρω:
Χαρισματικός ασκητής μου είπε πριν από λίγες εβδομάδες ότι ο ένας εκ των νεώτερων αγιοκαταταχθέντων αγίων του είχε αναφέρει προσωπικά πως: «Ο κόσμος κυβερνάται από πέντε άτομα εκ των οποίων ο ένας είναι Ελληνικής καταγωγής». Επίσης, για τη δόξα, την πρόνοια και την παντοδυναμία του Κυρίου, ο ίδιος θεοφόρος ασκητής μου είπε ακόμη ότι: «Τον Χίτλερ προσπάθησαν να τον σκοτώσουν ή να τον δηλητηριάσουν 124 φορές. Αλλά όμως ο Κύριος δεν επέτρεψε τον θάνατό του, διότι έπρεπε ο ίδιος να επιζήσει όλες τις απόπειρες και εν τέλει να οδηγήσει σε τεράστια ήττα και ταπείνωση τους πολύ υπερήφανους Γερμανούς, κλπ».

Αποτέλεσμα εικόνας για διεθνών σιωνιστών,Εισέτι, σε ό,τι αφορά τους υπεραιώνιους στόχους των διεθνών σιωνιστών, σας τονίζω προσέτι και τα ακόλουθα, για μια ακόμη φορά. Οι διεθνείς σιωνιστές με τους ανά την υφήλιο Χριστομάχους και επίχρυσους κομπάρσους τους (Ιλλουμινάτι, μασόνοι, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΔΝΤ, ΠΟΕ, ΠΟΥ, κλπ), συνεχίζουν έτι περεταίρω την υλοποίηση του προαιώνιου σχεδίου τους, που περιλαμβάνει την ακόλουθη σειρά ή αλληλουχία των γεγονότων: 
1. Γ’ ΠΠ. 
2. Σφράγισμα/ τσιπάρισμα. 
3. Παγκόσμια κυβέρνηση-δικτατορία με επικεφαλής μεγαλοτραπεζίτη Εβραίο μεσσία, τον αντίχριστο. 
Το 1ο, ή δηλαδή ο Γ’ ΠΠ, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Το 2ο και το 3ο θα λάβουν χώρα μετά από πάρα πολλές δεκαετίες.

Πριν κλείσω,
Αποτέλεσμα εικόνας για ασκητής του Παγγαίου Όρουςθα σας καταγράψω αυτά που μας είπαν συγκεκριμένοι γέροντες και ασκητές, όπως είναι λόγου χάρη και ο ασκητής του Παγγαίου Όρους:
1. Ο κορωνοϊός είναι ένα κατασκευασμένο βιολογικό όπλο μικρής και ελεγχόμενης ισχύος. Θα εξασθενήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες. 
2. Το όπλο αυτό χρησιμοποιήθηκε τέσσερεις μήνες πριν το Ορθόδοξο Πάσχα και έχει τρεις κύριους στόχους: Α. Να τρομοκρατήσει τον κόσμο, έτσι ώστε η ΝΤΠ να προχωρήσει πολύ πιο εύκολα στην επόμενη φάση του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Β. Να κρατήσει ρασοφόρους και πιστούς μακριά από την Εκκλησία κατά τις μέρες της αγίας Σαρακοστής και της Ανάστασης του Κυρίου Ιησού Χριστού: που τόσο πολύ μίσησαν οι Σταυρωτές όσο και οι απόγονοί τους. 
3. Να περάσουν πολύ πιο εύκολα θέματα, αποφάσεις και νομοθετήματα που σχετίζονται με την παγκόσμια κυβέρνηση, που εδώ και αιώνες ονειρεύονται και σχεδιάζουν οι σιωνιστές.

Τέλος,
Αποτέλεσμα εικόνας για ισορροπία του φόβου
λακωνικώς, θα κλείσω με το θέμα, όπλο και κοινωνικό εργαλείο που φέρει το όνομα: «φόβος». Στις επιδράσεις, τη σημασία και τις ισορροπίες του φόβου. Λοιπόν. Αμέτρητα διδακτορικά και μελέτες έχουν το «φόβο» ως κεντρικό τους θέμα. Μάλιστα δε, στην διδακτορική μου διατριβή ασχολήθηκα τόσο με τον φόβο στις διεθνείς σχέσεις όσο ομοίως και με την ισορροπία του φόβου. Λόγω χωρικών περιορισμών, ένα μόνον θα σας καταθέσω και κλείνω με αυτό. Πριν από κάθε περιφερειακό και παγκόσμιο πόλεμο, οι σιωνιστές, μαζί με τα μεγάλα κράτη-υπηρέτες τους, διέσπειραν τον φόβο, για να τρομάξουν, χυλοποιήσουν και κάμψουν τις αγνές και απονήρευτες μάζες: έτσι ώστε να διευκολύνουν την υλοποίηση των απάνθρωπων, κατά καιρούς, φρικτών και θανατηφόρων σχεδίων τους.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας
https://www.triklopodia.gr/


Δείτε επίσης
Μόρφου Νεόφυτος: Ζήστε την τελευταία κανονική εβδομάδα του κόσμου