Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Καμπάνια για το αγέννητο παιδί στο μετρό

Καμπάνια για το αγέννητο παιδί στο μετρό
Υπάρχει ακόμη ελπίδα για την Ελλάδα 
Δεύτερη απόπειρα ευλογημένης ενημέρωσης προς τους Ορθοδόξους Έλληνες. 
-Ποιοι είναι πίσω από την αφίσα 
-Έφριξαν οι αντίχριστες δυνάμεις...

Εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου ενάντια στις αμβλώσεις έχει ξεκινήσει η οργάνωση «Αφήστε με να Ζήσω»
Στις αφίσες διαβάζει κανείς: «Ήξερες ότι από την
18η ημέρα κτυπά η καρδιά του; Από την 42η μέρα ανιχνεύονται εγκεφαλικά κύματα; Από την 8η εβδομάδα όλα τα όργανά του έχουν δημιουργηθεί; Από την 10η εβδομάδα νοιώθει πόνο. Διάλεξε τη ζωή».

Οι αφίσες έχουν αναρτηθεί σε αρκετούς σταθμούς, μεταξύ των οποίων και στον κεντρικό όλων, στο Σύνταγμα.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας είχε κάνει δεκτό αίτημα του κινήματος κατά των αμβλώσεων «Αφήστε με να ζήσω», καθιερώνοντας, με εγκύκλιο, ημέρα για την «προστασία της ζωής του Αγέννητου Παιδιού» – την πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα. Το κίνημα είχε τότε εκφράσει «τη χαρά και την ευγνωμοσύνη» του για την απόφαση της Ιεράς Συνόδου.
https://www.orthodoxianewsagency.gr/

Ποιοι είναι πίσω από την αφίσα στο Μετρό και την «εκστρατεία» «Αφήστε με να ζήσω».
Το «Αφήστε με να ζήσω» στηρίζεται από 19 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών και τον ΠΑ.ΣΥ.Π.Α.Π., τον «Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού» που επιμένει πως το να γίνει κάποιος γονιός δεν είναι επιλογή, αλλά θέλημα Θεού.

Τα σωματεία είναι τα εξής:
Ενωμένη Ρωμηοσύνη (Ε.ΡΩ.)
Ένωση Επιστημόνων Γυναικών
Εστία Πατερικών Μελετών
Μητέρες Επιστήμονες Πολύτεκνες
Μουσική Συντροφιά
Πανελλήνια Ένωση Γυναικών
Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (Π.Ε.Θ.)
Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π.)
Πανελλήνιος Ένωσις Γονέων «Ἡ Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ)
Πανελλήνιος Ορθόδοξος Ένωση (Π.Ο.Ε.)
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ.Β.Α.)
Σύλλογος «Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης»
Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»
Σύνδεσμος Ορθοδόξων Γυναικών Ευρώπης
Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ.Ε.Β.Α.)
Χριστιανική Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών (Χ.Ε.Ε.Λ.)
Χριστιανική Ένωση Επιστημόνων (Χ.Ε.Ε.)
Χριστιανική Φοιτητική Δράση (Χ.Φ.Δ.)
Χριστιανική Φοιτητική Ένωση (Χ.Φ.Ε.)

Σύλλογοι που υποστηρίζουν:
Aνωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος
***
«Ιδού ούτος κείται εις πτώσιν και ανάστασιν πολλών εν τω Ισραήλ και εις σημείον αντιλεγόμενον» (Λουκ. β΄ 32-35).
Σχετική εικόνα Εδώ λέγεται και ερμηνεύεται από τον ίδιο τον άγιο Συμεών τον θεοδόχο πώς ο Χριστός είναι πτώση πολλών και ανάσταση. Λέει, λοιπόν, ότι αυτός ο Θεός Λόγος, που ενηπίασε και βαστάζεται τώρα από τον άγιο Συμεών, επειδή είναι φύσει ζωή, θα γίνει ανάσταση μεν στους πιστούς, επειδή ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ζωής είναι το να ζωογονεί και να ανιστά τους νεκρούς. Στους μεν απειθείς και απίστους θα γίνει εκ του εναντίου πτώση, όχι διότι Αυτός τους καταβάλλει και τους κάνει να πίπτουν – αλλοίμονο! ο Θεός δεν είναι αίτιος πτώσεως, αλλά αναστάσεως – αλλά διότι εκείνοι, αν και αυτεξούσιοι, σκόνταψαν εξαιτίας της απειθείας τους στο κατά Χριστόν Μυστήριο και έπεσαν ή πίπτουν συνεχώς.


***
Εφρίαξαν οι αντίχριστες δυνάμεις
(Αντίχριστος= ο τασσόμενος κατά του Θεού και του νόμου Του) 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ (ή ΚΙΝΑΛ???)ΚΙΝΑΛ (ή ΚΙΝΑΙΔ???) "Να αποσυρθεί η αφίσα για «το αγέννητο παιδί» και να σταματήσει η καμπάνια - Στην Ελλάδα για πρώτη φορά νομιμοποιήθηκε η άμβλωση με το Ν. 1609/1986 από την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα."


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ:
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΣΥΡΙΖΑ:  διαφημιστικές αφίσες σκοταδιστικής έμπνευσης - Ο Γιώργος Βαρεμένος, ανέφερε: «Οι Αθηναίοι επιβάτες του Μετρό ξύπνησαν σήμερα κάπου κοντά στην… Σαουδική Αραβία. 



Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΔ:ΝΔ: Ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, ζήτησε να «κατέβουν» οι αφίσες - Παρέμβαση του υπουργείου Μεταφορών για να σταματήσει η εν λόγω διαφήμιση στο μετρό.




Από την πλευρά της, η ΣΤΑΣΥ ΑΕ ανέφερε πως «η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, κατόπιν εντολής του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κων. Αχ. Καραμανλή και λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, ("...δι’ ἃ ἔρχεται ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τοὺς υἱοὺς τῆς ἀπειθείας" Κολ. γ΄ 4-11), έκρινε  ότι η καμπάνια κατά των αμβλώσεων στο δίκτυο του Μετρό μπορεί να θεωρηθεί υπαινικτική για τα δικαιώματα των γυναικών και αποφάσισε να αποσυρθεί η εν λόγω αφίσα από τα διαφημιστικά πλαίσια των σταθμών του δικτύου της.
Αποτέλεσμα εικόνας για εκτρωσεις Χριστος
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Θα επέμβη ο Χριστός, θα δώση μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξη όλο το κακό και θα το βγάλη σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Εξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι.https://www.iellada.gr/
Μετάνοια και προσευχή