Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

Η προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την ¨Σταύρωση¨ του Μητρ. Μόρφου Νεοφύτου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΤΑΥΡΩΣΗ" ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ
Βίντεο - 16 λεπτά
Ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει στον νυν Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο την "σταύρωση" που θα περάσει, το "μαρτύριο" αλλά και την
γενναία, δυνατή και ανυποχώρητη Ομολογία των Αγίων Μακκαβαίων που θα κάνει, δικαιώνοντάς τον προκαταβολικά για την τόλμη και το θάρρος του, που αφυπνίζουν και σώζουν ψυχές!
Η προφητεία εκείνη είχε γίνει στον Άγιον Όρος και στην Παναγούδα, όταν ο τότε Όμηρος (νυν Νεόφυτος) ήταν μόλις είκοσι χρονών!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΤΑΥΡΩΣΗ" ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥΚαι μάλιστα, θαυμαστά τα έργα σου Κύριε, ο Μόρφου είχε φτιάξει εικόνα των Αγίων παίδων Μακκαβαίων και της μητέρας τους, με την ευχή "Κύριε αξίωσον Νεόφυτον Αρχιερέα της των Μακκαβαίων Ομολογίας"! Και λίγο πριν την εορτής τους την 1η Αυγούστου 2019, ο άγιος Μητροπολίτης μαρτυρεί, ομολογεί και "σταυρώνεται" από χιλιάδες αμαθείς και ασεβείς, με πρωταγωνιστές κάποια ΜΜΕ της Κύπρου, ώστε να επιβάλουν, να ωθήσουν σε "ποινική δίωξή του", για να πάψει να μιλά υπέρ Πίστεως και Πατρίδας, όπως έκαναν οι Μακκαβαίοι! Και η  άδικη "σταυρωσή" του φέρνει αγανάκτηση στον πιστό λαό και τους πιστούς Ιεράρχες και Ιερείς, που δεν παρασύρονται από το φρόνημα του κόσμου, ούτε έχουν "Κύριό" τους τα Μέσα Μαζικής Τύφλωσης, αλλά την Αλήθεια του Χριστού και της Πατρίδας!

Δέιτε το βίντεο