Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα-Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Συλλαλητήριο και την Τρίτη 22/1 στις 12:00 στο Δημαρχείο Βέροιας, με παράλληλο καθολικό κλείσιμο καταστημάτων και υπηρεσιών.

Στα κάγκελα βρίσκονται οι Μακεδόνες. Το μεγάλο έγκλημα του Α. Τσίπρα, δεν πρόκειται να συγχωρεθεί. 

Όλη η Ελλάδα βράζει και με την σημερινή τοποθέτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, που ήταν ιδιαίτερα διχαστική, αλλά κυρίως στη Μακεδονία, άπαντες είναι έτοιμοι να αντιδράσουν και να… μαυρίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Εν μία νυκτί, η συγκυβέρνηση, υπό την ένοχη σιωπή του Π. Καμμένου, παρέδωσε την ιστορία δεκάδων ετών στους Σλάβους και στους Αλβανούς του κρατιδίου.

Μία κίνηση η οποία δεν πρόκειται συγχωρεθεί, καθώς το Μ. Μαξίμου κάνει τους Έλληνες να νιώθουν ταπεινωμένοι. Όλα τα Βαλκάνια αυτή την στιγμή κάνουν ότι θέλουν την Ελλάδα.

Οι Σκοπιανοί κλέβουν την ιστορία μας, οι Αλβανοί δολοφονούν Έλληνες και η Αθήνα απλά παρακολουθεί, ως πότε;

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για στο Δημαρχείο ΒέροιαςΣυλλαλητήριο την Τρίτη 22/1 στις 12:00 στο Δημαρχείο Βέροιας, με παράλληλο καθολικό κλείσιμο καταστημάτων και κλείσιμο υπηρεσιών (με τη σύσταση ομάδων π.χ. 10 ατόμων σε κάθε υπηρεσία για το κλείσιμο) αλλά και κλείσιμο των τραπεζών, αποφάσισε η συνέλευση των πολιτιστικών συλλόγων της Ημαθίας που έγινε σήμερα Κυριακή 13/01 το απόγευμα για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Επίσης αποφασίστηκε να αποσταλούν επιστολές στα γραφεία των βουλευτών αλλά και να γίνουν επισκέψεις επί τόπου. Δεδομένη είναι και η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας σε περίπτωση που οι πολιτικές εξελίξεις το επιβάλλουν.

Επίσης οι σύλλογοι συζήτησαν το ενδεχόμενο του να κλείσουν δρόμους με τη βοήθεια των αγροτών, ενώ έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση για απόσυρση καταθέσεων όπως αναφέρει ο veriotis.gr.

Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

Ταυτόχρονα δημοσιεύτηκε και η επίσημη αφίσα του μεγάλου συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου.

Το κάλεσμα γίνεται από την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έχοντας την στήριξη των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/01 στις 14:00 στην Πλατεία Συντάγματος.

«Όσοι ζωντανοί εκεί! Ότι γράφτηκε με αίμα, δεν ξεγράφεται με ψέμα» αναφέρει η αφίσα.

Δείτε την αφίσα:


Οι Έλληνες λοιπόν ενωμένοι, για άλλη μια φορά θα δώσουν την απάντησή τους στον Τσίπρα: «Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία»