Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Στο 1,5 εκατομμύριο υπολογίζεται ο αριθμός των πολιτών στο Σύνταγμα (video-photo)

Αποτέλεσμα εικόνας για Διέρρευσε το βίντεο της ΕΛΑΣ από το ελικόπτερο που κατέγραφε το συλλαλητήριο! - «140.000» επί... 8!
Η μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων των εποχών
Διέρρευσε το βίντεο της ΕΛΑΣ από το ελικόπτερο που κατέγραφε το συλλαλητήριο! - «140.000» επί... 8!
Σημειώνεται ότι οι διοργανωτές ανακοίνωσαν από μικροφώνου ότι στο Σύνταγμα βρέθηκαν 1,5 εκατομμύριο πολίτες.
Τα κανάλια το παραδέχτηκαν: Ο κόσμος στο Σύνταγμα ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο


Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ελλάδας και όχι μόνο, παραδέχτηκαν ότι οι Έλληνες ξεπερνάνε το 1,5 εκατομμύριο αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα.

Βίντεο από drone μόνο από την πλατεία Συντάγματος

Όλα τα κανάλια του πλανήτη έκαναν λόγο για πρωτοφανείς εικόνες στην Ελλάδα, οι οποίες δεν έχουν προηγούμενο. Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλο το πλανήτη. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ο Ελληνικός λαός δηλώνει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλες αυτές τις αντεθνικές ενέργειες!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την προσπάθεια των Διεθνιστών να καταστρέψουν την Πατρίδα.

Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται και δεν προσκυνά κανένα Σκοπιανό και κανένα Ανθέλληνα Νίμιτς.


Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιτρέψουν στην συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), να δώσει την ιστορία μας στους Σκοπιανούς!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

Φωτογραφία του Μιχάλης Μπερκουτάκης.
Πολλοί είπανε ότι για τα εθνικά θέματα οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται. 

Έκαναν τεράστιο λάθος όμως, γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώθηκαν για το ότι έχουν χάσει μισθούς και συντάξεις, αλλά για το όνομα της Μακεδονίας ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ.  

Σήμερα στην Αθήνα έχει συγκεντρωθεί πολύ μεγάλο πλήθος το οποίο ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο! 

Αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα και η κυβέρνηση πλέον αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα και αυτό φαίνεται από την δήλωση της υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίας Κόλλια, η οποία δήλωσε ότι δεν είναι νοσταλγοί της χούντας αυτοί που φωνάζουν Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!  

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης, είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά με τη συγκέντρωση της Αθήνας. Κατ' αρχάς η ΕΡΤ αποφάσισε να καλύψει το γεγονός...
Η “Αυγή” και το “left.gr” επέλεξαν, σε πρώτο χρόνο έστω, να παρουσιάσουν με ξερά ειδησεογραφικό τρόπο ακόμη και σκληρές αντικυβερνητικές αναφορές που έκαναν ομιλητές στο συλλαλητήριο. Άλλα μέσα, του ίδιου κλίματος, μιλούν για “λαοθάλασσα” και συναφείς διαπιστώσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ >>> ΕΔΩ

Όλοι θα θυμάστε τι έλεγαν κορυφαία στελέχη λίγες μέρες πριν. Έλεγαν λοιπόν ότι τα συλλαλητήρια γίνονται για να χαίρονται μερικοί ακραίοι εθνικιστές. Αυτό που ισχύει όμως είναι ότι οι Έλληνες αυτή την στιγμή πραγματοποιούν το μεγαλύτερο συλλαλητήριο όλων των εποχών.


Ο λαός απαιτεί από την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα κάθε διαπραγμάτευση, η οποία περιέχει με οποιοδήποτε τρόπο την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!! 

Η κυβέρνηση ακούει; Πάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες φωνάζουν για τα δίκια τους.

https://newsone.gr/ellada/1695019-dilosi-karfi-pros-siriza-apo-tin-ifipourgo-esoterikon-makedonias-thrakis-maria-kollia-tsaroucha-ton-anel
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/02/blog-post_85.html

«Γελάει ο πλανήτης» με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «140.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα» - Ξέχασαν ένα μηδενικό!

Αποτέλεσμα εικόνας για Διέρρευσε το βίντεο της ΕΛΑΣ από το ελικόπτερο που κατέγραφε το συλλαλητήριο! - «140.000» επί... 8!
Διέρρευσε το βίντεο της ΕΛΑΣ από το ελικόπτερο που κατέγραφε το συλλαλητήριο! - «140.000» επί... 8!

Στην ΕΛΑΣ, κάποιοι πρέπει να καθίσουν πάλι στα θρανία του δημοτικού και να μάθουν τα στοιχειώδη στην αριθμητική. Γιατί μετά την Θεσσαλονίκη που έβγαλαν τους συγκεντρωμένους... 90.000 άτομα (έφτασαν τις 500.000 σίγουρα) τώρα εξέδωσαν ανακοίνωση ότι το 1 εκατομμύριο (ίσως και περισσότερο αφού δεν μετρήθηκαν περιμετρικά οι δεκάδες χιλιάδες από το Χίλτον μέχρι το Μοναστηράκι) ήταν μόνο 140.000 άνθρωποι.

Προσέξτε: Οχι "150.000"! Αλλά 140.000! Κατά το 5+5=5,5!

Θυμίζουμε ότι ο κόσμος κατέκλυσε την πλατεία Συντάγματος, τη Βασ. Γεωργίου, Τη Βασ. Αμαλίας, τη Βασ. Σοφίας, τη Συγγρού, την Ακαδημίας, την Ερμού και όλους τους γύρω δρόμους.

Όλη λοιπόν αυτή τη λαοθάλασσα η Αστυνομία την υπολογίζει σε 140.000.

Οι υπολογισμοί και τα συμπεράσματα δικά σας…

Κατά την ίδια ανακοίνωση στην Αθήνα έφτασαν μόνο 283 λεωφορεία, τα 189 στις Αφίδνες και τα 94 στην Ελευσίνα, όταν μόνο από την Θεσσαλονίκη έφυγαν 500 λεωφορεία.


Βίντεο από το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ που κατέγραφε το συλλαλητήριο διέρρευσε στο youtube και δείχνει οκταπλάσιο αριθμό συγκεντρωθέντων!

Στο βίντεο που έχει διάρκεια περίπου πέντε λεπτά είναι εμφανές ότι εκτός από το Σύνταγμα, πάνω από 1 εκατ. Ελληνες βρίσκονταν στη Βασ. Σοφίας, την Βασ. Αμαλίας, στη Σταδίου μέχρι την Παλαιά Βουλή,  την Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους.

Το πώς διέρρευσε το βίντεο, είναι ένα θέμα που μάλλον αφορά τον πατριωτισμό των στελεχών της ΕΛΑΣ που είχαν πρόσβαση σε αυτό..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας της ΕΛΑΣ (ή τουλάχιστον αυτών από την ΕΛΑΣ που εξέδωσαν την ανακοίνωση)
http://www.pronews.gr/
http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/665239_dierreyse-vinteo-tis-elas-apo-elikoptero-poy-kategrafe