Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας (Βελλείδιο 14-2-16)

 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Κ. ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ: Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Χιλιάδες κόσμου, τριπλάσιοι από όσους
χωράει το Βελλίδειο, έδωσαν το παρόν στην απίστευτα μεγάλη και πέραν από κάθε προσδοκία επιτυχημένη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη (14-2-2016) με θέμα "Μένουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι", που διοργάνωσαν 23 χριστιανικά σωματεία και η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης!


   ΑΝΘΙΜΟΣ: Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ
Ο Παναγιώτατος, ενθουσιασμένος με την εκπληκτική ανταπόκριση του κόσμου και χαρακτηρίζοντας"όχι κίνημα αλλά προσκύνηματην παρουσία των χιλιάδων χριστιανών κάθε ηλικίας στην εκδήλωση,  τόνισε ότι πέρα από την χριστιανική αγάπη και την φιλοξενία την οποία κάνει πράξη χρόνια η Εκκλησία μας και η πατρίδα μας, δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε ως Ελλάδα έναν τεράστιο αριθμό ατόμων, πολλοί από τους οποίους δεν είναι καν πρόσφυγες, όταν άλλες χώρες κλείνουν τα σύνορα, διότι θα είναι έγκλημα, όπως υπογράμμισε, εάν αλλοιωθεί η εθνική συνείδηση και αλλάξει η σύσταση του πληθυσμού και του θρησκεύματος στην Ελλάδα και κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα! Γιατί σε όλα υπάρχουν όρια! Και δεν είναι δίκαιο όλο το πρόβλημα να το φορτωθεί η Ελλάδα!

  "Δεν θέλουμε να γραφεί ένα ακόμη ποίημα για την πατρίδα μας, όπως εκείνο που λέει "στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη""... πρόσθεσε απαγγέλοντας με αγωνία την Καταστροφή-Ολοκαύτωμα των Ψαρών από τους Ισλαμιστές Τούρκους....
  Και βροντοφώναξε για το σε εξέλιξη ξένο σχέδιο Ισλαμοποίησης της Ελλάδος: "ή ταν ή επί τάς"!

   ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
 Ο Στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης, με τη σειρά του παρέθεσε στοιχεία για τον Δημογραφικό όλεθρο της Ελλάδας που βαίνει επιδεινούμενος χάρη στην κρίση και την ανεργία, πληροφόρησε για τις ροές προσφύγων, τονίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι λαθρομετανάστες από άλλες χώρες όπως Αφγανιστάν και Πακιστάν, ενώ ανέφερε ότι η Τουρκία φέρνει με 40 ευρώ αεροπορικώς από το Μαρόκο Μαροκινούς και τους στέλνει να περάσουν στην Ελλάδα σαν "πρόσφυγες"!


   Ο Στρατηγός μίλησε για κύμα 4.000.000 προσφύγων που ετοιμάζεται να έρθει ή μάλλον να φέρουν στην Ελλάδα και ζήτησε να σταματήσει η υποκρισία με την επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, διότι εάν ήθελαν να σταματήσουν τους πρόσφυγες θα έκαναν τον έλεγχο και την ταυτοποίηση στην Τουρκία με χερσαίες δυνάμεις! 

   Και ο Φραγκούλης κατήγγειλε τελικά ότι "γίνεται επίθεση στη χώρα μας για αλλοίωση πληθυσμού! Όταν από τις 850.000 που μπήκαν πέρυσι, μόνο οι 453.000 ήταν πρόσφυγες! Οι άλλοι ήταν από άλλες εθνότητες, με κυριότερες τους Αφγανούς και Πακιστανούς"!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

http://noiazomaiblog.blogspot.gr/2016/02/blog-post_91.html

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου